Renkli Sayfalar Bitti mi? Sezon Finali mi Yaptı?


Güncelleme: 26 Mayıs 2017 : 00:09
0

 

Kanal D ekranlarının beğeni ile izlenen magazin programından kötü haber mi var? Programın takipçileri sevilen yapımın bittiği yönünde haberler aldıklarını sosyal medyadan duyurdular. Renkli Sayfalar Bitti mi? Sezon Finali mi Yaptı?

Kanal D’nin sevilen magazin programı sezona ara verdiğini açıkladı ancak akıllarda soru işaretleri bıraktı. Önce Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı ile yola çıkan daha sonra Şule Zeybek, Lerzan Mutlu ve Aytuğ Kolankaya ile yoluna devam eden ”Renkli Sayfalar” programı bugün sezona ara verdi.

Ancak Kanal’ın resmi internet sitesinde yayın akışı bölümünde programla ilgili final yazdığı dikkatlerden kaçmadı. Bunu gören programın fanları yapımın final yaparak yayından kalktığını dile getirdiler. Diğer taraftan alt bandında ise sezon finali yazdığı görüldü.

Sonuç itibari ile programın sezon finaline girdiği düşünülse de bu ikilem akıllardaki şüpheyi daha da arttırdı. Şuan için konu ile ilgili kesin açıklama gelmedi. En azından program Eylül ayında yeniden izleyicisi ile buluşacağı yönünde açıklamalar fazla.

”Renkli Sayfalar” yeni sezonuyla Eylül’de Kanal D’de olacağını düşünüyoruz. konu ile ilgili açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın. Konu ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Sizce program kalksın mı? Gereksiz bir program olduğunu mu düşünüyorsunuz?