Renkli sayfalar Yeni Sezonda Ne Zaman Başlayacak? 2017-2018 de Ne Zaman Yayınlanacak


Güncelleme: 27 Mayıs 2017 : 17:56
5

Ekranların ilgiyle takip edilen magazin programı Renkli Sayfalar’ın yeni sezon tarihi açıklandı mı? Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu’nun başarılı sunumuyla ekrana gelen Renkli Sayfalar yeni sezonda devam edecek mi?

Hafta içi her sabah yayınlanan program, 25 mayıs Perşembe sezon finali yaptı. Programın sunucuları sezon finali yaptıklarını açıklasa da iddialara göre Kanal D, Renkli Sayfalar’ı yayından kaldırmayı planlıyor. 10 sezondur devam eden program daha önce Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunumuyla ekrana geliyordu. Bilindiği üzere bu yıl programı Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek sundu. Ancak program eski başarısını gösteremedi. Reytingleri yükseltmek için birbirinden ünlü isimlere ve alanında uzman konuklara yer verseler de istenilen başarıyı yakalayamadı.

Şule Zeybek son programda yaz aylarında yeni bir televizyon programıyla ekranlarda olacağının sinyallerini verdi. Buda programın final yaptığını ve yeni sezonda yayınlanmayacağı iddialarını kuvvetlendiriyor.

Fakat son dakika değişikliği ile program devam kararı alırsa Eylül ayının son haftası yeni sezonu ile ekrana gelecektir.Bir diğer söylenti ise Renkli Sayfalar programının eski sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt ile tekrar bir anlaşma imzalanacağı.

Siz Renkli Sayfalar’ın yeni sezonda kim tarafından sunulmasını istersiniz? Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt mı yoksa Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek mi? Düşünceleriniz bizler için önemli . Yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

5 YORUMLAR

Comments are closed.