Rumi Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Hangi Karakteri Canlandırıyor?


Güncelleme: 31 Ocak 2018 : 01:12
0

Fox Tv dur durak bilmeden yeni projelerini ekrana getirmeye devam ediyor. Bu projelerden biri de Rumi ismiyle ekraba gelecek bir dönem dizisi.  Mevlana Celaleddin Rumi’nin hayatını konu alacak dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Merakla beklenen Rumi dizisi oyuncu kadrosu, Rumi dizisi oyuncu kadrosu kim hangi karakteri canlandırıyor soruları en güncel haliyle haberimizde yer alacak.


Avlu Dizi Oyuncuları ve Karakterleri


Fox Tv, gerek boş günlerini doldurmak gerekse erken final yapmak zorunda kalan dizilerin yerine alternatif seçenekler sunmak için başarılı dizi projelerini hazırlamaya devam ediyor. Kadın, Bizim Hikaye, Kalbimdeki Deniz, Savaşçı, Şevkat Yerimdar gibi yayın hayatına devam eden dizilere bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Fox Tv, yeni sezon iddiasını sürdürüyor. Rumi dizisi oyuncu kadrosu ve senaryosuyla şimdiden merak konusu olmayı başardı.

Fox Tv, dizi için 20 milyon liralık dev bir bütçe ayırdı. Öyle ki  dizinin ilk iki bölümü için İngiliz yönetmen ve senarist Guy Ritchie ile anlaşma sağladı. Oyuncu arayışları ve masa başı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz dizinin çekimleri başlayacak. Dev bir prodüksiyon ve dönemimin izlerini taşıyan kurgusuyla her kesimden insanın ilgiyle takip edeceği bir proje olması bekleniyor.

Rumi Dizisi Oyuncu Kadrosu Rumi Dizisi Mevlana Celaleddin Rumi Kim

Hamdım, Piştim Yandım sözleriyle hayatı özetleyen Mevlana Celaleddin Rumi’nin yaşamı her anıyla ele alınıyor. Herkesin onun hayatından, deyişlerinden ve sözlerinden kendine dersler çıkaracağı bir proje izleyenler ile buluşuyor.