Şahsiyet Dizisi Nevra Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 02:15
0

Fi dizi serisiyle yıldızı parlayan Puhutv yeni dizisi Şahsiyet’i izleyiciyle buluşturmak gün sayıyor. Dijital platform üzerinden yayınlanan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Çok yakında izleyiciyle buluşması planlanan Şahsiyet dizisi Nevra kim? Birbirinden değerli oyuncuların kadrosunda yer aldığı Şahsiyet dizisinin başrol oyuncusu Nevra kim? Şahsiyet Nevra‘ya dair tüm merak edilenler…


Şahsiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Tüm Karakterler


Tam anlamıyla dev bir kadroyla ekrana gelecek dizide Cansu Dere gibi genç oyuncuların yanı sıra Müjde Ar gibi yeşilçamın usta isimleri de yer alıyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Ceren Bozoklu, İbrahim Selim ve Haluk Bilginer’de Şahsiyet dizisinin kadrosunda rol alan isimlerden. Dizinin kadrosu açıklanır açıklanmaz bu kadar kaliteli bir kadrodan hayallere sığmayan bir hikaye geleceği düşünüldü. Son olarak Anne dizisinde gösterdiği üstün oyunculuk performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Cansu Dere Şahsiyet dizisinde bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. İşte Şahsiyet dizisi Nevra kim sorusunun detaylı analizi…

2009 yılında yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu ile başrol paylaştığı Ezel dizisinde Eyşan karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran, 2016 yılında Japon dizilerinden bir olan Mother’ın Türk televizyonlarına uyarlanan versiyonu Anne’de Zeynep Öğretmen karakteriyle izleyici karşısına çıkan Cansu Dere Şahsiyet dizisinde başarılı bir polis memurunu canlandıracak. Büründüğü her rolü hakkıyla yerine getirmeyi başaran Cansu Dere, Şahsiyet dizisi Nevra ile tekrar kamera karşısına geçiyor. Proje seçiminde oldukça titiz ve seçici olduğu bilinen Cansu Dere Şahsiyet dizisinde bir seri katilin peşine düşecek.

Bugüne kadar sayılı dizi projelerinde yer alan fakat yer aldığı bütün dizileri zirveye taşımayı başaran Cansu Dere Şahsiyet dizisinin senaryosuna çok güvendiğini ve böylesine güçlü bir kadroda yer almanın onun için büyük bir avantaj olduğunu ön görüyoruz.

Şahsiyet dizisi Nevra karakterine hayat veren Cansu Dere 14 Ekim Ankara doğumludur. 2000 yılında katıldığı Miss Turkey Güzellik yarışmasının ardından hayatı bambaşka bir yön alan Cansu Dere Modellikten oyunculuğa geçiş yapan isimlerden. Uzun yıllar profesyonel olarak modellik yapan Cansu Dere  ilk oyunculuk deneyimini reklam filmleriyle yaşamıştır. Profesyonel anlamda ilk dizi oyunculuğunu ise Alacakaranlık ile yapmıştır.

Kısa sürede yıldızı parlayan genç oyuncu yapımcıların peşinden koştuğu isimler arasında yer almayı başardı. . Akabinde Güz Yangını, Sıla, Ezel, Muhteşem Yüzyıl ve Anne dizilerinde rol almıştır. Ayrıca Halit Ergenç’le başrol paylaştığı Acı Aşk filmiyle beyaz perdede de başarısını göstermiştir. Bir dönem ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilişki yaşayan Cansu Dere’nin şimdilerde Engin Akyürek ile aşk yaşadığı kulislerde dolaşan bilgiler arasında.

Şahsiyet dizisi Nevra karakteriyle tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizi dijital platform üzerinden yayınlanacak. Ekranlarda yayınlanan dizilerin aksine 1’er saatlik ve sayılı bölümlerden oluşacak. Güzel oyuncunun Nevra karakteri için tarz değiştirdiği de dikkatlerden kaçmadı.

Cansu Dere’nin Şahsiyet dizisi Nevra rolündeki performansını nasıl buldunuz? Oyuncular hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.