Şahsiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Tüm Karakterler


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 08:29
0

Son dönemlerde popüler hale gelen dijital platform dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. PuhuTv Fi Çi serisinden sonra Şahsiyet dizisini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerini ekranların sevilen isimlerinden Cansu Dere ve Haluk Bilginer’in paylaşacağı dizinin 2018’in ilk çeyreğinde online olarak yayınlanması bekliyor. Cansu Dere ve Haluk Bilginer dizide nasıl karakterleri canlandıracak? Onlara hangi isimler eşlik edecek? Şahsiyet dizisi oyuncuları ve tüm karakterler…


Adı: Zehra Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri Tam Liste


Gerilim, aksiyon ve macera türünde yayınlanacak dizide seri katil hikayesi izleyiciyle buluşacak. Toplamda 6 bölüm çekilecek. 2 haftada bir yayınlanacak ve 60 dakika sürecek. Dijital platformun son zamanlarda yükselen yıldızı PuhuTv’de izleyici karşısına çıkması planlan dizide son olarak Anne dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Cansu Dere ve son olarak Kara Yazı dizisinde rol alan Haluk Bilginer yer alıyor.

Çift daha önce Ezel dizisinde birlikte kamera karşısına çıkmıştı. Haluk Bilginer ve Cansu Dere ikinci kez tekrar aynı projede rol almanın heyecanı içindeler. Şahsiyet dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Haluk Bilginer daha önce PuhuTv’de yayınlanan online dizi projesi Masum’da da rol almıştı.

Şahsiyet Dizisi Haluk Bilginer Kim

Şahsiyet dizisi oyuncu kadrosunda rol alan Haluk Bilginer 1954 İzmir doğumlu sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 1977 yılında mezun olmuştur. Ardından İngiltere’ye giden Bilginer Londra Müzik ve Drama sanatları akademisinde ileri derecede oyunculuk eğitimi almıştır. Sayısız tiyatro, dizi ve sinema filminde rol almıştır. Gecenin Öteki Yüzü, Ateşten Günler,Safiyedir Kızın Adı, Son Söz Sevginin, Gülşen Abi, Medeni Haller, Eyvah Babam,Eyvah Kızım Büyüdü, Karanlıkta Koşanlar, Tatlı Hayat, Sevgili Dünürüm, Ezel, Masum ve Kara Yazı dizilerinde rol almıştır.

Şahsiyet Dizisi Cansu Dere Kim

Şahsiyet dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Cansu Dere 1980 Ankara doğumlu oyuncu ve modeldir. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji bölümünde mezundur. Oyunculuğa 2004 yılında Metro Palas dizisiyle adım attı. Sıla diziyle geniş kitleler tarafından tanınmayı başardı. Ezel dizisinde Eyşan rolüyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Akabinde Behzat Ç, Muhteşem Yüzyıl ve Anne dizilerinde rol almıştır.

Şahsiyet Dizisi İbrahim Selim Kimdir

 

Şahsiyet Dizisi Şebnem Bozoklu Kimdir? 

Şahsiyet dizisi oyuncu kadrosunda rol alan Şebnem Bozoklu 1979 İstanbul doğumludur. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Canım Ailem dizisinde canlandırdığı Meliha karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. Akabinde Bizim Yenge, Cesur Hemşire, Galip Derviş, Ulan İstanbul ve Çifte Saadet dizilerinde rol almıştır. Kendisini daha çok komedi dizilerinde komik tiplemelerle görmeye alıştığımız Şebnem Bozoklu Şahsiyet dizisinde bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kendisine yeni projesinde başarılar dileriz.

Şahsiyet dizisi oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Cansu Dere, Haluk Bilginer ve Şebnem Bozoklu’nun kadrosunda yer aldığı dizi hakkında görüşleriniz nelerdir?