Şarkıcı Onur Can Özcan Kimdir? Nereden Tanıyoruz?


Güncelleme: 4 Haziran 2018 : 04:49
0

3 haziran 2018 tarihi itibariyle Onur Can Özcan’ın çıktığı tekne turunda teknenin alabora olması nedeniyle kaybolan şarkıcı Onurcan Özcan hayranlarını ve sevdiklerini korkuttu. Son zamanların parlayan yıldızı Onur Can Özcan kimdir? Nereden tanıyoruz? 

Bestelediği ve seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla en çok dinlenenler listesinde ilk sıralarda yer alan genç yetenek Onur Can Özcan kim? Onurcan Özcan henüz 21 yaşında ve internet üzerinden amatör olarak seslendirdiği şarkılarla tanındı. Ardından Ev Yapımı isimli kanalı açarak şarkılarını buradan yayınlamaya başladı. En sevilen şarkıları arasında Yaramız Kalsın, Yalnızlığın Ezgisi, Çilingir, Kibrit, Ayyaş, Gülümse Kadın, İntiaşk, Ve Biz Bize şarkıları yer alıyor.

Özellikle yaşı itibariyle gençlere hitap eden amatör şarkıcının Yaramız Kalsın isimli şarkısı izlenme rekorları kırdı. Ve bu şarkısı ünlü sanatçı Ferhan Göçer tarafından yorumlandı. Umut vaat eden şarkıcılar arasında yer alan daha bir çok güzel esere imza atması planlanan genç şarkıcının 3 haziran Şile yakınlarda fiber bir tekne ile açıldığı fakat teknenin bilinmeyen bir sebeple alabora olarak battığı öğrenildi.

İçerisinde 5 kişinin bulunduğu teknede yer alan Onurcan Özcan’A henüz ulaşılamadı. Sahil güvenlik ekibi, jandarma ve kıyı emniyeti seferber bir şekilde şarkıcı Onurcan Özcan’a ulaşmak için çabalıyor. İnstagram üzerinden Onurcan Özcan’a bir destek mesajları gelmeye devam ediyor. Müzik camiasından da bir çok isim Onurcan için iyi dileklerini sosyal medya hesabından açıklamaya devam ediyorlar. Teknede bulunan diğer dört kişiden birinin hayatını kaybettiği ve diğer üçünün yüzerek kıyıya ulaşmayı başardığı açıklandı.

Umarız en kısa zamanda Onur Can Özcan ile ilgili güzel haberler alırız. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.