Savaşçı Aslı Diziden Neden Erken Çıktı? Yıldız Çağrı Atiksoy Yeni Projesi Nedir?


Güncelleme: 11 Haziran 2018 : 16:36
0

Ekranların sevilen dizisi Savaşçı sezon finalini arkasından soru işaretlerini de akıllara kazıyarak gitti. Savaşçı dizisinde Aslı yani Yıldız Çağrı atiksoy dizinin sezon finalinde diziden ayrıldı yeni sezonda Aslı dizide olmayacak. Peki başarılı oyuncu savaşçı dizisinden neden erken çıktı yeni dizisi ne?

Yardımcı Doçent Doktor olarak görev yapan Uluslararası politika konusunda da uzman olan Aslı yani Yıldız Çağrı atiksoy çok konuşan akıllı aynı aynı za manda güzelliğiyle dikkatleri dikkateri üzerine çeken bir kadındı. Bir trafik kazası sonrası Kaan’la tanışıp zamanla birbirlerini aşık bir çift olmuşlardı. Seyirci de bu durumdan oldukça  memnundu.

Savaşçı Aslı birçok yere ölümden dönmüş her defasında hayat ona bir defa daha gülmüştü .Fakat Leyla’nın da planları ile Aslı kendisine atılan Tek Kurşunla hayatını kaybetti.

Savaşçı dizisinde birçok karakter sezona veda ederken aynı zamanda dizi ile de yollarını ayırdı. Bir önceki bölümde Kürşat Teğmen de düşmanla girdiği saldırıda şehit düşmüş ve diziden ölerek ayrılmıştı. Şimdi ise Aslı sevdiğinin gözü önünde hayata gözlerini yumdu.

Sevilen karakter Aslı dizi denerken ayrılmasının dizi erken ayrılmasının sebebi ni ise güncel dizi program sitesi Berk Oktay’ın diziden ayrılmaya karar verdiğini ve senaryo onun diziden ayrılmasına yönelik bir şekilde değiştirildi yine bu yüzden de savaşçı dizisinde Aslı karakterini hayat veren Çağrı Yıldız atıksuyun diziden ayrıldığını yazmıştır.

Oyuncunun diziden ayrılmasını siz nasıl karşıladığınız? Aslı savaşçı dizisinin olmazsa olmazlarından bir karakterde. Şimdi dizinin eskusi gibi reytingleri ile devam edeceğini düşünüyor musunuz?