Savaşçı Aslı’nın Babası Akın Özkaynak Kimdir? Gerçek Adı Nedir


Güncelleme: 19 Mayıs 2017 : 13:10
0

Fox tv nin yeni sezon dizileri arasında olan Savaşçı Kadrosundaki Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Nazan Diper (Selver Bozok), Alican Albayrak gibi yetenekli oyunculara üç yeni ismi daha ekledi. Dizide Aslı Özkaynak’ın babası karakterine can verecek olan Akın Özkaynak kimdir gerçek adı nedir? gibi merak edilen sorular için haberimizi takip edebilirsiniz.

Bu hafta diziye üç ismin katılacağı yönünde kesinleşmiş bilgiler var. Bunlar Ege Aydan, Timur Ölkebaş ve Mert Öcal gibi ünlü oyunculardır. Ege Aydan Savaşçı’da Akın karakterine can vermek için gireceğini biliyoruz. Diğer isimler için şuan net bir bilgi olmamakla beraber oyuncuların Savaşçı ya farklı bir hava katacağından hiç şüphemiz yok.

Ege Aydan ise tiyatroda, sinemada aynı zamanda dizilerde aranan karakterlerin başında geliyor. Svaşçı da Yıldız Çağrı Atiksoy’un babasını canlandıracak. Akın Özkaynak dizide 55-60 yaşlarında emekli olmuş bir büyükelçidir. Kızıyla aralarında mesafenin olduğu bu yüzden yurt dışında yaşayan kızıyla ilgilenmeyen bir baba karakterine hayat verecek.