Savaşçı Dizisi Roza Kim? Gerçek Adı, Yaşı Sevgilisi


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 14:15
2

Fox’un iddialı dizileri arasında yer alan Savaşçı, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye son olarak Roza karakterine hayat veren Sema Şimşek dahil oldu. Savaşçı dizisi Roza kim? İşte detaylar…


Savaşçı İkinci Sezonda Katılan Oyuncular Kimler? Savaşçı 2017-2018 Oyuncu Kadrosu


Savaşçı dizisi Roza kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. Pia’nın zehirli kahveyi Albay Kopuz’a verdiği sırada Temo’yla ilgili önemli bir bilgi Kılıç timini hemen harekete geçirir. Ancak Temo hazırladığı hain planını derhal devreye sokar. Temo ve adamlarıyla sıcak çatışmaya giren Tim, beklenmedik bir olay yüzünden zamana karşı yarış vermek zorunda kalır.

Fakat Temo’yu ölü yahut diri ele geçirmek isteyen yüzbaşı Kaan ve Haydar’ın geri adım atmaya hiç niyeti yoktur. Yörük Haydar ve Kağan Temo’yu ortadan kaldırmak için canları pahasına mücadele verecektir. Öte yandan Temo’yla bağlantısı olduğu ortaya çıkan Kuzgun, time bela olmak için uğraşacaktır. Diziye son bölümde dahil olan Roza, terör kamplarında yetişmiş Kuzgun’a aşık bir terörist bir kadındır.

Savaşçı Roza Kim? Sema Şimşek

Savaşçı dizisi Roza karakterine hayat veren Sema Şimşek, 1976 Almanya doğumludur. 1.78 boyunda ve 58 kg ağırlığındadır. Küçük yaşta babasını kaybeden Sema Şimşek 8 yaşında Türkiye’ye dönmüştür. Mimar Sinan üniversitesini kazanmasına rağmen maddi imkansızlıktan dolayı okuluna devam edememiştir. 1994 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında 1. olmuştur. 1995 yılında Best Model of World yarışmasında 4. olmaya hak kazanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle oyunculuk  kariyerinde önemli bir başarı sağlamıştır.

Comments are closed.