Savaşçı Galip Öldü mü Ölecek mi? Bahadır Vatanoğlu Dizide Ayrıldı mı?


Güncelleme: 17 Şubat 2018 : 12:28
0

Savaşçı dizisi 18 Şubat cumartesi günü heyecanı bol bir bölümle ekran başına geliyor. Dizide heyecan dolu dakikalar izleyiciler ile buluşurken bir de kötü bir gelişme olacak. Tim’in önemli isimlerinden Galip Aygün teröristler tarafından esir alınıp işkence ediliyor. Galip ise bu işkenceye daha fazla dayanamaz. Savaşçı Galip Öldü mü Ölecek mi? Bahadır Vatanoğlu Dizide Ayrıldı mı?

Kuzgun General Kutalmış’a ve Emre’ye ateş açmış ve bu ateş sonucu Kutalmış ve Emre yere düşmüşlerdir. Yüzbaşı Kağan ise bu olay karşısında endişelenir ve onları vuruldu zanneder. Kuzgun’un ise aklında başka planlar vardır. Ciddi sayıda terörist bir grup köyü kuşatır. Kılıç timi ise Türkmenlerle köyü müdafaa etmeye çalışırlar. O anda daha kötü bir şey olmuş ve Galip ile iletişim kesilmiştir. Galip’le iletişimin kesilmesi tüm Tim’de bir endişeye neden olmuştur.

Galip teröristler tarafından etkisiz hale getirilmiş ve esir alınmıştır. Esir tutulduğu süre boyunca ciddi bir işkenceden geçen Galip hayatta kalmak için büyük efor sarfeder. Bir şekilde oradan kaçmanın bir yolu bulmalıdır. Galip gördüğü işkenceden dolayı rahat hareket edemese de bir şekilde oradan kurtulmuştur. ancak Galip çok enerji kaybetmiş ve vücudu güçsüz kalmıştır. Tim’in olduğu yere ulaşmak için kendisini çok zorlar. Zaten işkenceden güçsüz düşen vücudu o kadar yolu gittikten sonra daha fazla dayanamz ve iflas eder. Galip Tim’e ulaşır ulaşmaz yere yığılır. Peki Galip Öldü mü Ölecek mi? Bahadır Vatanoğlu Dizide Ayrıldı mı?

Galip karakterinin şuan için ölmeyeceğini söyleyebiliriz. Evet ciddi bir işkenceden geçmiş ve vücudu yenik düşmüştür ancak Tim hemen Galip’e müdahale eder ve onu tedavi altına alırlar. Galip bir süre hastanede kaldıktan sonra iyileşerek Tim’e katılacaktır. Oyunculuğu ile herkesin dikkatini çeken Bahadır Vatanoğlu’nun pek çok yapımdan teklif aldığını biliyoruz. Ancak Başarılı oyuncu şuan için diziye devam edecektir. Peki Bahadır Vatanoğlu kimdir? İsterseniz kendisini biraz tanıyalım…

Bahadır Vatanoğlu 1983 İstanbul doğumludur. Lise eğitiminde başladığı oyunculuğa lisede nsonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde devam etmiştir.  Eğitimi sırasında tiyatro oyunlarında yer almaya devam eden Bahadır, Espri Standartları Enstitüsü Kuru’nda pek çok farklı oyunlarda rol almıştır.  Sırlar Kapısı dizisi Bahadır’ın ilk ekran macerası olmuştur. Daha sonra Al Yazmalım, Kahramanlar ve Şöhret Okulu gibi yapımlarda yer almıştır. En çokta Fox Tv ekranlarında gösterilen Bana Sevmeyi Anlat isimli dizide Seda Bakan, Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert gibi isimlerle oynamış ve asıl tanınması da bu dizi ile olmuştur.

[kirmizitext]SAVAŞÇI DİZİSİ YENİ KARAKTERLER KİMLER için TIKLA[/kirmizitext]

Savaşçı Galip Öldü mü Ölecek mi? 32. bölüm Fragmanı