Savaşçı Kürşat Öldü mü? Ölecek mi? Çağrı Şensoy Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 31 Mayıs 2018 : 15:03
1

Fox’un asker dizisi Savaşçı’da aksiyon ve heyecan bitmek bilmiyor. Dizinin 25 şubat Pazar günü yayınlanan 33. bölümünden yine ayrılık kokusu gelmişti. Tim çatışmada sıkışmış ve Kürşat ise vurulmuştur. Şimdi ise 47. bölümde Kürşat şehadete erişiyor. Savaşçı Kürşat Öldü mü? Ölecek mi? Çağrı Şensoy Diziden Ayrıldı mı?

Önceki bölümlerde, Kopuz Albat Pia tarafından tuzağa çekilmiş ve aracıyla takla atarak ölümle burun buruna gelmiştir. Diper taraftan Kılıç Tim’i ise Çeto ve adamlarının açtıkları ateş sonucu kısılmışlardır. Çatışma şiddetlidir ve Tim’in ise çok fazla vakti yoktur. Ancak çatışma anında Kürşat vurulur ve yaralanır. Akıllara ise Kürşat öldümü diziden ayrıldı mı sorusu gelmektedir. Çağrı Şensoy Diziden Ayrıldı mı?

Dizide Kürşat karkaterini canlandıran Çağrı Şensoy’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Ancak dizi kaybettiği reyting oranını yakalamak için heyecan ve aksiyon olması nedeni ile böyle bir sahne çekmişlerdir. Kesin olmamakla beraber Kürşat ölmeyecektir. Dizide yaralanan Kürşat kısa bir hastane de tedavi sahnelerinin ardından tekrar Tim’e dönecektir.

[kirmizitext]Savaşçı 47. Bölüm Kürşat Teğmen Öldü mü? Neden Diziden Ayrıldı? için tıklayınız[/kirmizitext]

Comments are closed.