Seda Akgül Gel Konuşalım’dan Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 27 Temmuz 2018 : 14:24
2

TV8 ekranlarında hafta içi hergün ekranlara gelen Gel Konuşalım programından kötü haber geldi. Sunuculuğunu Hakan Vural ve Seda Akgül’ün yaptığı programdan ayrılık haberi geldi. Sunucu Seda Akgül programdan ayrıldığını duyurdu.

Ünlü sunucu canlı yayın sonrasında sunucu arkadaşı Hakan vural’a sarılarak veda etti. Akgül canlı yayın sonunda “Acun Ilıcalı başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin” dedi. Peki Seda Akgül neden ayrıldı?

Seda Akgül Gel Konuşalım’dan Neden Ayrıldı?

Ünlü sunucu büyük umutlarla başladığı TV8’de ki ekran serüvenine nokta koydu. Seda Akgül‘ün bu ayrılık kararı magazin kulislerinde şok etkisi yapsada neden böyle bir karar aldığı anlaşılamadı. Gelen bilgilerde kanal ile bir problem yaşadığı bilgisi yer alsa da şuan için bu bilgi teyid edilmedi.

Seda Hanım bir çok izleyiciler kitlesi tarafından seviliyor olsa da konuşmalarından rahatsız olan kişilerin sayısı da yadsınamayacak kadar fazla. Kırdığı potlar yüzünden elistiri oklarını üzerinde toplayan Seda Akgül ile ne yazikki kanal yol ayrımına girdi.  Peki Seda Akgül kimdir?

[kirmizitext]Seda Akgül Gel Konuşalım’dan Sonra Hangi Programı Sunacak? için tıklayınız[/kirmizitext]

Seda Akgül Kimdir?

17 haziran 1971 ankara doğumlu olan Seda Akgül, 180 cm boyundadır. Türk sunucu, akademisyen ve yazar olarak kariyerine devam eden Akgül, TED koleji mezunudur. Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümü mezunu olan Akgül, mütercim tercümanlık görevinde bulunmuştur.

TRT1 de spikerliğe başlamıştır. TV8 de ise kuruluşundan beri görev yapan Seda Akgül ana haber spikerliğie ve Avrupa birliğine giden yol isimli siyaset ve politika programlarına hazırlayıp sunmuştur. Star TV,Kanal D gibi kanallarla çalışmıştır. Kısmetse Olur isimli evlilik programını sunmuştur. 2016 yılında Avrah Habib ile evlenmiş ancak hemen aynı yıl Temmuz ayında boşanmıştır.

Comments are closed.