Seda Sayan’ın 2017-2018 Projesi Ne? Seda Sayan Evlendirme Programına Devam Edecek mi?


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 13:08
19

Show Tv ekranlarında Evleneceksen Gel isimli izdivaç programında yer alan Seda Sayan evlendirme programını bırakıyor mu? Seda Sayan gelecek sezonda ne ile ekranlarda olacak?, Seda Sayan’ın yeni projesi ne olacak?

Ekranların sevilen ismi Seda Sayan, Show Tv ekranlarında uzun zamandır Evelenecek Gel isimli evlilik programını sunuyordu. Programda Seda Sayan’a başarılı sunucu Uğur Arslan da eşlik ediyordu. Seda Sayan’ın samimi ve sıcak tavırları ile devam eden program son Kanun Hükmünde Kararname engeline takılmış gibi görünüyor.

Gelecek sezonda evlendirme programlarının yapılmayacağı hükümet sözcüsü tarafından da açıklanmıştı. Evlilik programlarında toplum ahlakına zarar veren durumlar olduğunu belirten izleyiciler RTÜK’e şikayet yağmuru yapmıştı. RTÜK de önemli programlara ceza keserek almaya çalışmıştı. Ancak seyirciler bu programların kaldırılmasını talep etti. Kaldırılmasını savunan kadar programların izleyicisi olanlar da olduğu için bu karar biraz yavaş işleme koyulacağa benziyor.

Uzun süredir evlendirme programı sunan Uğur Arslan ve Seda Sayan’ın önümüzdeki sezonda da ekranlarda olması bekleniyor. Uğur Arslan geçtiğimiz gün objektiflere yakalandığında farklı bir proje ile ekranda olacaklarının sinyalini de verdi. Seda Sayan uzun yıllar sabah programı sunmuş ve programları ile adından sıkça söz ettirmişti. Ancak Show Tv’de sabah programlarının sunuculuğunu başarılı sunucu Zahide Yetiş üstlendi. Bu nedenle Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın öğleden sonra ekranlara gelecek olan bir yemek programı veya magazinsel olayların da konuşulduğu bir Show programı sunması bekleniyor.

Ve Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın yeni programları hakkında detaylar gelmeye başladı. İkili yeni sezonda “Susma” isimli bir programlar ekranlara gelecek. Yeni programa dair detayları aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.


Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın Yeni Programı “Susma” Formatı Nasıl? <<<tıkla


https://www.youtube.com/watch?v=5OQY_BjcSGE

Sİz Uğur Arslan ve Seda Sayan’ı nasıl bir programda görmek istersiniz? Sizce evlendirme programı devam etmeli midir?

19 YORUMLAR

  1. Ya neden kaldikaldiriuosunuz istemeyen kadar da isteyen var neden bunu yaptınız ne ahlaksızlık buldunuz ki yaaaaaaa

  2. EVLENEGEKSEN GEL LUTFEN DEVAM ETSIN SEDA SAYAN UGUR ASLANIN SUNUMU ILECUNKI ONLARI IZLERKEN MUTLU OLUYORUZ

  3. Lütfen evlilik programları kaldirilmasin.kaldirilirsa bizler artık ne izleyecez.evlilik programlarına alıştık ve çok severek izliyoruz.kim ne derse desin evlilik programları çok güzel..

  4. evleneceksen gel tekrar başlasın lutfen başka program ıstemıyoruz esra erolda olsun hepsı guzel ıstemeyenler sızde ızlemeyın

  5. Evllik devam edilmesini istiyoruz çünkü sizleri izlemekten mutlu oluyoruz kalmasını istemiyoruz

Comments are closed.