Selçuk Yöntem ile Milyonluk Resim Programı Formatı Nedir? Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 17 Ağustos 2017 : 09:20
3

Selçuk Yöntem ile Milyonluk Resim nasıl bir program? Milyonluk Resim formatı nasıl? Selçuk Yöntem hangi kanalda olacak? Selçuk Yöntem ile Milyonluk Resim hangi kanalda?

Selçuk Yöntem, yeni sezonda sevenlerini mutlu edecek bir haber verdi. Ünlü oyuncu, yaz sezonunun başlaması ile birlikte Fox Tv ekranlarında Milyonluk Resim isimli yarışma programını sunacak. Milyonluk Resim yarışmasının formatı da belli oldu.

Milyonluk Resim yarışmasında yarışmacının karşısına toplamda 12 soru çıkacak. Sorular ise bildiğimiz şekilde olmayacak. Stüdyoya kurulan dev bir ekran olacak ve bu dev ekranda değişik resimler karşımıza çıkacak.

Ardından bu resimlerle ilgili sorular sorulacak. Hem genel kültürün hem de bilginin ölçüleceği bir yarışma olacak Milyonluk Resim’in ödülü de büyük olacak.

Milyonluk Resim yarışmasında resimlerin ardından ekranda görünen 12 soruya doğru cevap vermeyi başaran yarışmacı 1 milyonun sahibi olacak. 1 milyona giden yolda bazı joker hakları da bulunacak. Yarışmacılar ekranda ter dökerken izleyiciler de akıllı telefonlarına yükleyecekleri Milyonluk Resim uygulaması ile soruların cevaplarını verebilecek. Böylece evde de yarışma keyfi devam edecek.

Milyonluk Resim, Selçuk Yöntem’in kendine has sunuş tarzı ile Fox Tv ekranlarında seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başladı. Yarışmaya katılmak isteyen kişiler ise Fox Tv’nin internet sitesini ziyaret edecek. Milyonluk Resim, izleyenlerine milyonlar kazandırmayı amaçlıyor!


Selçuk Yöntem ile Milyonluk Resim Programına Nasıl Başvuru Yapılır?


Önce haftada 1, daha sonra haftada iki ve son olarak haftada üç gün yayınlanma kararı alan Milyonluk Resim programı eğer son bir değişiklik olmazsa Salı-Perşembe günleri 23:30’da Cumartesi günü ise 22:15’te ekranlara gelecek.

3 YORUMLAR

  1. ben uygulamadan seçildım ısmım ekrana geldi ama beni aramadılar .. bunda bi hile mı var

  2. Çok güzel bir çok güzel bir görüşme gerçekten katılmak istiyorum Çok eğlenceli bu çok tatlı bir yarışma bu yarışma yapan Herkesin herkesin emeğine sağlık Gerçekten çok eğlenceli çok güzel görüşmek ısırmak istiyorum form doldurması dinle onu yapamadım unutamadım bizimki de bunun açılmasını istiyorum 05360128134

Comments are closed.