Sen Anlat Karadeniz Ali Kim? Tahir’in Arkadaşı Polis Ali Sevgilisi İnstagram Adresi


Güncelleme: 24 Mayıs 2018 : 09:03
1

Reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz dizisi izlenme oranlarından taviz vermeden yoluna devam ediyor. 2018 yılının en iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Sezon finalinden önce diziye yeni gelen karakterler dikkat çekmeyi başardı. Bunlardan biri de Tahir’in arkadaşı Ali karakteridir. Peki Ali’nin gerçek adı nedir?

Sen Anlat Karadeniz Ali karakterine hayat veren oyuncunun adı Temmuz Gürkan Karaca’dır. Yakışıklılığının yanında oyunculuğu ile de kendisini gösteren Karaca kariyer basamaklarını bir bir tırmanırken Sen Anlat Karadeniz dizisi ile daha hızlı çıkacak gibi görünüyor.

1987 Afyon doğumlu olan Temmuz Gürkan Karaca daha önce Deniz Yıldızı dizisinde Atakan rolü ile, Unutma beni dizisinde Ayhan rolü ile, Behzat Ç dizisinde jandarma komutanı rolü ve Beni Affet dizisinde Yiğit rolünde karşımıza çıkan oyuncu şimdi de Sen Anlat Karadeniz dizisinde ekranlara gelecek ve büyük kitlelere hitap edecek.

Daha önce Dilara Ecem Okudan adında bir sevgilisi olan oyuncunun bu ilişkisi yaklaşık 2 yıl önce bitmiştir. Genç kızların hayran olduğu oyuncu hem karizmatik hem yetenekli olunca hayran kitlesi de bir o kadar artıyor. Oyuncuya yen dizisi olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde başarılar diliyoruz. Sen Anlat Karadeniz Ali (Temmuz Gürkan Karaca) İnstagram hesabı: temmuzgurkankaraca Gürkan Karaca ile İlgili Bir Video İzle

[mavitext]Sen Anlat Karadeniz Çalan Şarkılar Tamamı için Tıklayınız[/mavitext]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=CWsPcytkQwU” width=”100%” height=”350″]

1 YORUM

Comments are closed.