Sen Anlat Karadeniz Dizi Müziklerini Kim Yapıyor? Çalan Şarkılar Ve Türküler


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 11:48
3

Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncuları ve senaryosu dışında müzikleriyle de dikkat çekmeyi başardı. Sen Anlat Karadeniz dizi müziklerini kim yapıyor sorusu izleyenler tarafından en çok araştırılan konulardan oldu. Sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen Sen Anlat Karadeniz dizi müzikleri ve çalan türküler

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? [/kirmizitext]

İlk bölümü ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz’in müziklerini Kim Yapıyor? Dizi bütünlüğünü sağlayan ve senaryoyu tam anlamıyla izleyenlere yaşatan güzel şarkıların sahibi belli oldu. Dizinin müziklerini Ender Gündüzlü ve Metin Arıgül seslendiriyor. Ender Gündüzlü yayınlanan pek çok dizinin müziklerine imza atan profesyonel bir isim. Son olarak Kayıtdışı dizisinin müzikleri de Ender Gündüzlü imzası taşıyor. Aynı zamanda Ender Gündüzlü Aşk Kaç Beden Giyer dizisinde hem rol almış hemde dizinin müziklerini hazırlamıştır.

 

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği, Emre Kabakuşak’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin müzikleri Ender Gündüzlü ve metin Arıgül’e emanet edildi. Dizinin en büyük avantajı Öykü Gürman gibi başarılı bir ses sanatçısını kadrosunda bulunduruyor olması. Dizide sık sık Öykü Gürman’ın seslendirdiği türkülere de yer verilecek. Dizinin hem oyunculuğunu hemde vokalistliğini üstlenecek olan Öykü Gürman dizide Asiye karakterine hayat verecek.

[mavitext]SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNDE ÇALAN TÜM ŞARKI VE TÜRKÜLER için Tıkla[/mavitext]

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz 24 Ocak 1. bölümde Çalan Şarkılar Tam Liste[/kirmizitext]

Sen Anlat Karadeniz Dağların Dumanı Hiç Geçit Vermez Türküsü

https://www.youtube.com/watch?v=3jBWJIAf9L4

Öykü Gürman’ın dizide seslendirdiği türküler ilk olarak sitemizde yer alacaktır bizi takipte kalın. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=qa7DVq_BTrQ

 

Comments are closed.