Sen Anlat Karadeniz Eyşan Hangi Diziye Geçti? Gözde Kansu Yeni Projesi Ne?


Güncelleme: 8 Haziran 2018 : 09:54
1

2018’in de projelerinden olan Sen Anlat Karadeniz bir dönemi başarılı bir şekilde atlattı. Sezon finalinde ise sevilen karakterlerden biri olan Vedat’ın sağ kolu Eyşan diziden ayrıldı. Sen anlat Karadeniz’in Eyşan’ı hangi diziye geçti yeni projesine diziden neden ayrıldı merak edilen sorular haberimizde.

Sen anlat Karadeniz Eyşan yani Gözde Kansu başarılı bir oyuncu daha önce birçok dizilerde rol aldı. Şimdi ise Sen Anlat Karadeniz’de yıldızı oldukça parladı. Gözde Kansu Sen anlat Karadeniz den neden ayrıldı konusunda çeşitli söylentiler var. Dizi çekimleri Karadeniz’de yapıldığı için oyuncuların bir takım sıkıntıları oldu. Gözde Kansu’nun ise sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrıldı gelen haberler arasında.


Sen Anlat Karadeniz Eyşan Öldü Mü? Neden Yok? <<< Tıklayınız


Bir diğer gelişme ise Sen Anlat Karadeniz sezonu bir şekilde kapatmak zorundaydı akıllara kazanacak bir atmosferle yeni yeni sezona meraklı gözleri çekmeliydi. Bunun için diziden bazı karakterlerin ayrılmış gibi gösterilmesi gerekiyordu bunlardan bir tanesi de Gözde Kansu oldu. Yetenekli oyuncu Sen anlat Karadeniz dizisinde oldukça sevildi. Bazen tehlikeli gibi görünse de Özünde iyi bir kadındı. Hatta Mustafa Kaleli ile bir ara Aşk yaşayacağını düşündük. Asiye’nin tepkisi bu durumda ne olurdu bilemiyoruz Ama Asiye’nin de deliliği ortalığı iyice karıştırdı.

Şayet Gözde Kansu 2. sezon tekrar Sen anlat Karadeniz dizisinde olursa Mustafa Kaleli ile aşk yaşayacakları dedikoduları ortalıkta kol geziyor. Başarılı oyuncu Sen anlat Karadeniz dizisinde görmeyi istiyor yeni yeni proje Anlaşmasının olduğunu düşünmüyoruz. Sağlık sorunları sebebiyle ayrıldığı gerçek ise yetenekli oyuncuya Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor tez zamanda sete gelmesini umuyoruz

Comments are closed.