Sen Anlat Karadeniz Eyşan Öldü Mü? Neden Yok?


Güncelleme: 7 Haziran 2018 : 03:30
1

Çarşamba akşamları izleyenleri ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz’in son bölümünde Eyşan karakterinin dizide olmaması izleyenlerin Sen Anlat Karadeniz Eyşan öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı, sorularını sorgulamasına neden oldu. İşte konuyla ilgili detaylar…

Gözde Kansu’nun hayat verdiği Eyşan karakteri, dizi başladığı günden itibaren Nefes’e yapılanlara göz yumduğu için izleyicinin tepkisini aldı. Fakat yayınlanan 19. bölümde Eyşan’ın geçmişinde amcası tarafından cinsel istismara uğradığı sahneler ekrana gelince ilk kez onun için üzüldük ve duygulandık. Geçmişinde yaşadıklarını ve yaşadıklarının bugünlere etkisini hatırlayan Eyşan daha fazla dayanamadı ve kendini denize bıraktı.

Eyşan’ın kendini denize bıraktığı sahnede bir anlık duygusal boşluk yaşadığını, canına kıyabileceğini düşünmedik. Fakat Sen anlat Karadeniz yeni bölümünde Eyşan’ı göremedik. Eyşan’ın yokluğu izleyicinin gözünden kaçmadı. Özellikle dizinin son bölümlerinde iyi şeyler yapak için adımlar atan Eyşan’ın bu şekilde diziden ayrılışı kafalarda soru işaretine neden oldu. Sen Anlat Karadeniz Eyşan öldü mü? Eyşan dizide neden yok?

Eyşan, 35 yaşında çok zeki ve bu zekası sayesinde kısa sürede iş bitirme özelliğine sahip. Vedat onun için bir kuzenden daha fazlası. Çünkü onu amcasının eziyetinden kurtaran Vedat oldu. Vedat’a hayatını borçlu olan Eyşan sürekli onun pisliklerini ört bas etmiş. Fakat son zamanlarda iyice köşeye sıkışan Eyşan yaşadıklarının vicdan yükünü taşıyamadı.

Eyşan 19. bölüm son sahnesinde acılar içinde denizin derinliklerine doğru yürüdü. Fakat daha sonrası ekrana gelmedi. Sen Anlat Karadeniz 21. bölümde Eyşan’ın hiç sahnesi yoktu. Eyşan öldü mü soruları bu yüzden yoğun olarak gelmeye başladı. Eyşan’ın ölmüş olma olasılığı çok yüksek. Fakat öldüğünü düşünmüyoruz. Büyük ihtimal dizinin 2. sezonunda Eyşan’ı tekrar göreceğiz.

Gözde Kansu mükemmel oyunculuk performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Gözde Kansu’nun diziden ayrılması büyük kayıp olur. Umarız 2. sezonda kendisini tekrar ekranlarda görmeye devam ederiz.

Sizler Sen Anlat Karadeniz dizisinden Eyşan karakterinin ayrılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

Comments are closed.