Sen Anlat Karadeniz Fatih Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 25 Kasım 2018 : 16:55
1

Fenomen dizi Sen Anlat Karadeniz’de sular durulmuyor. 31. bölümüyle büyük beğeni toplayan dizide son sahne şimdiden çok konuşulacaklar listesine adını yazdıracak cinsten. Peki son bölümde neler yaşandı?

Sen Anlat Karadeniz Fatih Öldü mü? Diziden Ayrılıyor mu?

Atv ekranlarının beğeniyle izlenen dizisinde bu akşam yayınlanan sahneler seyirci tarafından oldukça eğlenceli bulundu. Düğün ve hamam sahneleri özellikle izleyiciye keyifli anlar yaşattı. Taaki son sahnede Fatih karakterine hayat veren Furkan Aksoy diziden ayrılıyor mu? sorularını beraberinde getiren vurulma sahnesine kadar…

Peki yangaz Fatih diziden ayrılıyor mu?

Dizide Mustafa karakterini oynayan Sinan Tuzcu rol arkadaşı Furkan Aksoy’un fotoğrafını paylaşıp altına veda mesajı yazınca herkes artık Fatih Aksoy’un diziden ayrıldığına kesin gözüyle bakıyor.

İşte o paylaşım:

Sinan Tuzcu; “Yangazım kıymetlim, iyi ki varsın iki gözüm… Tuzcu sana kurban olsun Furkan’ım, ömrün uzun yolun açık olsun kardeşim” yazdı.

Fatih karakteri dizinin en as isimlerinden bir tanesi. Aynı zamanda da hem onu seven bir kadın hem de onunla beraber fenomenleşen kardeşi olduğu için ölmesini kimse istemiyor. Dizinin senrastinin değistigi günden beri diziye olan ilginin azaldığı herkesçe biliniyor. Fatih’in ölmeside yeni tepkilere yol açabilir.  Yeni bölümde hastane sahneleri çok konuşulacak gibi. Ne dersiniz? Dizinin en zıpır en hareketli ikilisi Yangazlar artık tek mi kalacak?

Gelelim bu haftanın en güzel sahnelerinden diğerine. Asiye’nin söylediği şarkılar oldukça beğenildi. O zaman merak edenler için de bu hafta dizide çalan Asiye şarkılarının sözlerini haberimizde bulabilirsiniz: Buradan

Furkan Aksoy Kimdir?

Furkan Aksoy’un ilk defa kamera karşısına çıktığı dizi Sen Anlat Karadeniz dizisi olmuştur. İstanbul’da yaşayan oyuncu İstanbul’da bulunan Kültür Üniversitesinde eğitim almıştır. Ekranların yeni yüzlerinden olan oyuncu daha ilk bölümden ilgi toplamayı başardı. Fatih’in en büyük tutkusu ise gerçek hayatta olduğu gibi futboldur.

Yakışıklı oyuncunun boyu 1.77 cm, kilosu ise 75’tir. Furkan Aksoy’un instagram hesabı @furkanaksoytr dir. ve +500K takipçisi bulunmaktadır.

1 YORUM

Comments are closed.