Sen Anlat Karadeniz Funda Kim? Sema Şahingöz Sosyal Medya Hesabı Var mı?


Güncelleme: 12 Mayıs 2018 : 13:47
0

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedatın avukatlığını üstlenen Funda kim? Dizide sık sık görmeye başladığımız karakter izleyenler tarafından merak edildi ve araştırıldı. İşte Sen Anlat Karadeniz Funda hakkında merak edilenler…

Yiğit’in velayetini alabilmek için Vedat’ın avukatlığını yapan ve bu konuda başarılı olan Funda, izleyenlerin tepkisini çekti. Üstlendiği rolü hakkıyla yerine getiren oyuncunun daha önce hangi dizilerde rol aldığı, eğitimi ve özel hayatı seyirci tarafından merak edildi. İşte Sen Anlat Karadeniz Funda karakterine hayat veren Sema Şahingöz ile ilgili detaylı bilgiler…

Sen Anlat Karadeniz Sema Şahingöz, 1982 yılında İstanbul’da Dünyaya gelen oyuncu 1.71 boyunda 50 kg ağırlığındadır. Marmara Üniversitesi İktisat fakültesinden mezun olduktan sonra hayatının rotasını oyunculuk üzerine çevirmiştir. Ve Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır.

Amerika’da Universal Studios’ta fotoğrafçılık yapmış, Stella Adler Theatre’de misafir öğrenci olarak katılmış Ve oyunculuk eğitimleri almıştır. Tiyatro ile başlayan oyunculuk kariyeri daha sonra bir çok dizi ve sinema filminde rol alarak devam etmiştir. Ayrıca Özel Bir Lisede drama tiyatro öğretmenliği de yapan Sema Şahingöz bugüne kadar Komik Bir Aşk Hikayesi, Asfalt Çiçekleri, Kanıt, Yahşi Cazibe, Evvel Zaman Hikayesi, Nuri ve Yedi Güzel Adam gibi yapımlar da rol almıştır. Şimdilerde ise Ekranların fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz isimli dizide Vedat Sayar’ın avukatı olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Dizide uzun rolleri olmasa da Vedat’ın avukatlığını üstleniyor olması kısa sürede izleyicinin dikkatini çekti. Başarılı oyuncu Sen Anlat Karadeniz kadrosunda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiriyor.