Sen Anlat Karadeniz Mercan Kimdir? Gerçek Adı?


Güncelleme: 25 Ocak 2018 : 20:55
0

Atv’nni yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz ekranlara merhaba dedi. Dizi ilk bölümü ile hem şarkıları hem mekan seçimi hem de oyuncular bağlamında oldukça ilgi çekti. Dizide güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Mercan karakteri de en çok merak edilen karakterlerden birisi oldu.  Sen Anlat Karedeniz Mercan kim Gerçek adı ne?, yaşı, boyu, kilosu, nereli ve dahası.

Sen Anlat Karadeniz dizisi ekranlara gelir gelmez heyecan dolu ilk bölümü ile izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı. Başrollarinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun yanında birçok başarılı oyuncuların yer aldığı Sen Anlat Karadeniz Dizisi oyuncularına ilk bölümde kaşımıza çıkan karakterler de merak konusu oldu. Bunlardan biri de Sen Anlat Karadeniz dizisi Mercan karakteri oldu. Güzelliği ve özellikle gözlerinin rengiyle izleyenleri büyüleyen Mercan Kim gerçek adı ne? Sen Anlat Karadeniz Mercan’ın sevgilisi varmı? Sen Anlat Karadeniz Mercan Kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı tüm ayrıntılar haberimizde.

Sen Anlat Karadeniz Mercan karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Belfu Benian oldu. Belfu Benian Kim? Sen Anlat Karadeniz Belfu Benian İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Belfu Benian oyunculuk deneyiminden önce reklam filmlerinde yer aldı. Ekranlarının sık sık karşılaşılan bir oyuncu değil. Dizilerin yeni yüzü olmaya aday Sen Anlat Karadeniz Mercan karakterini canlandıran Belfu Benian lk bölümde kendini göstermeyi başardı.

Sen Anlat Karadeniz Dizisinde Mercan Tahir’in annesinin kendisine ayarlamaya çalıştığı Karadenizli güzel bir kızdır. Annesi Mercan’ı Tahir’e ayarlamaya çalışmaktadır. Mercan ‘ın sessiz sakin bir kız olduğunu söyleyen annesine Tahir’in annesinden gelen cevapla anlıyoruz ki Mercan kör kütük Tahir’e aşık. Dizinin ilerleyen bölümlerinde mercan karakterini neler bekliyor? Tahir dönüp bakar mı? Yoksa Tahir’in aşkıyla Mercan eriyip biter mi bilemiyoruz. Sizce Tahir Mercan arasında neler olacak?

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz Dizi Müziklerini Kim Yapıyor? Çalan Şarkılar Ve Türküler[/kirmizitext]

 

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz İzlendi Mi Tuttu Mu? Erken Final Mi Yapıyor [/kirmizitext]

 

https://www.youtube.com/watch?v=atFigBrZGwE