Sen Anlat Karadeniz Nefes Kimdir? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 20:33
1

ATV ekranlarında heyecanla beklenen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine can veren güzel oyuncumuzun gerçek ismi İrem Helvacıoğlu’dur. Nefes, yıllar önce parayla zalim bir adama satılmış ve şimdi de bir yolunu bulup çocuğu ile birlikte Karadeniz’e kaçar.

Burada Karadeniz’in önce gelen ailelerinden Kaleli ailesinin mert ve dilkanlı oğlu Tahir’le tanışan Nefes’in hayatı değişir. Tahir’le imkansız bir aşka tutulan Nefes 24 yaşındadır. Ancak Nefes daha doğarken annesinin ölmesiyle bahtsız bir şekilde dünyaya gelmiştir.

Babası da 16 yaşına gelince O’nu yine zengin bir aile olan Sayarlar’ın oğlu Vedat’a satmıştır. Daha evliliğinin ilk yılında oğlu Yiğit’i dünyaya getiren Nefes 8 yıl boyunca Vedat’ın zulmune maruz kalmıştır. Her kaçışında geri getirilen Nefes sonunda Tahir’e sığınmış ve hayatının aşkını ve asıl imtihanını vermeye başlamıştır.

Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav gibi ünlü yönetmenlerin yönettiği dizinin hikayesini de Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yazdı. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı dizide bakalım Nefes karakterine can veren İrem Helvacıoğlu gerçekte kim?

İrem Helvacıoğlu Aslen Ankaralı bir ailenin kızıdır. Ancak 1990 yılında Almanaya’da dünyaya gelmiştir. 28 Yaşındaki güzel oyuncuyu bu güne kadar kıskanç ve kötü bir karaktere hayat veren bir oyuncu olarak görüyorduk. Son olarak da Fox ekranlarında No:309 dizisinde Pelin Su karakteri ile karşımıza çıkmıştı.

Oyunculuk ve tiyatro eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde alan güzel oyuncu daha sonra Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi,Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları gibi reyting rekorları kıran bir çok dizide rol aldı. Kurtlar Vadisi’nde Esra, Muhteşem Yüzyıl’da ise Clara karakterleri ile hafızalarda yer edinen güzel oyuncu Sen Anlat karadeniz dizisinde de başrol karakteri ile oldukça beğeni toplayacak gibi görünüyor.

Sizler İrem helvacıoğlu’nun can verdiği Nefes karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu karaktere bu isim gitmiş mi? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

https://www.youtube.com/watch?v=frdjRZFyjKI

 

Comments are closed.