Sen Anlat Karadeniz Nefes’in Abisi Salih Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 24 Nisan 2018 : 23:05
1

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes’in Vedat tarafından öldürülen abisi Salih kim? Salih karakterine hayat veren oyuncu kim? Daha önce hangi dizilerde oynadı gibi bir çok soru izleyenler tarafından merak ediliyor. Dizinin ilk bölümlerinde sadece  bir kaç dakika dizide gördüğümüz Sen Anlat Karadeniz Salih kim? Tüm merak edilenler haberimizin devamında…,

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Salih karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Onur Öztoprak. Müjdat Gezen Tiyatro merkezinde eğitim alan genç oyuncu 30 yaşında ve 1.81 boyunda. Sen Anlat Karadeniz Salih karakteriyle tanıdığımız oyuncu daha önce Güneşin Kızları ve Savaşçı dizilerinde rol almıştır. Kemal Ekenel Cast Ajansına bağlı olarak çalışılmaktadır.

İlk olarak dizinin 3. bölümünde izlediğimiz Salih’in hikayesi oldukça dramatik. Kardeşinin 16 yaşında istemediği bir adama zorla satılmasını asla kabullenmiyor. Onu kurtarmak için her yolu deniyor. Vedat’ın yanına koruma olarak giren Salih kardeşini Vedat’ın esaretinden kurtarmak için onu kaçırıyor. Bu durumdan haberdar olan Vedat, Salih’i Nefes’in gözleri önünde vuruyor.

Dizinin 3. bölümünde Eyşan, Nefes ve abisinin samimi bir fotoğrafını Tahir’e gösteriyor ve onun daha önce de başka erkeklerle kaçmaya çalıştığını kendisinin ilk olmadığını söylüyor. Nefes, Tahir’in de abisiyle aynı sonu paylaşmaması için söylenenleri kabul ediyor. Tahir, Salih’in Nefes’in abisi olduğunu 5. bölümde öğreniyor. Dizide sadece bir kaç dakika gördüğümüz Salih karakteri izleyenler tarafından merak edildi. Sen Anlat Karadeniz Salih kim, Nefes’in abisi Salih kim, daha önce oynadığı diziler ve gerçek adı araştırılıyor.

Sen Anlat Karadeniz Nefes’in abisi Salih hakkında tüm detayları sizler için paylaştık.

 

 

Comments are closed.