Sen Anlat Karadeniz Nefes’in Abisi Yaşıyor Mu? Nerede? Ne Zaman Çıkacak?


Güncelleme: 25 Nisan 2018 : 00:59
1

Ekranların sevilen dizilerinden Sen Anlat Karadeniz, yayın hayatına son sürat devam ediyor. Dizide ara sıra sadece Nefes’in anlattığı kadarıyla tanıdığımız Nefes’in abisi Salih yaşıyor mu? Nerede, Ne zaman çıkacak soruları son zamanlarda sıklıkla sorulmaya başladı.

Sen Anlat Karadeniz 11. bölümde Tahir’in Vedat’ı kaçırmasının ardından Nefes’in abisi yaşıyor mu sorusu tekrar gündeme geldi. Tahir, Vedat’ı öldürmek üzere tetiği çektiği anda Vedat’ın anlattıkları, Tahir’in onu öldürmekten vazgeçmesini sağladı.  Vedat Tahir’e ne anlattı sorusu uzun süre hepimizin gündemin oldu.

Bütün şüpheler Nefes’in abisi üzerine yoğunlaştı. Nefes’in gözleri önünde vurulan Salih’in yaşadığı dizinin ilerleyen bölümlerinde çıkacağı ve Vedat’ın bunu Nefes’in ona geri dönmesi için kullanacağı kulislerde dolaşıyor. Vedat’ın gemide Tahir’e anlattığı büyük sır da büyük ihtimal Nefes’in abisiyle ilgili.

Vedat son kozu olarak Salih’i kullanacak. Ve Nefes’in tekrar kendisine dönmesi için abisinin yaşadığını ve eğer dönmezse bu sefer gerçekten öldüreceğini söyleyecek. Dizinin ilk bölümlerinde Mustafa, Tahir’in canını korumak için Vedat’tan Salih’i öldürdüğünü anlatan itirafı istemişti.  Vedat’ta Yiğit karşılığında itirafı Mustafa’ya vermişti. Bu durumda Salih ‘in yaşadığı ortaya çıktığı anda itirafın da hiç önemi kalmayacak. Ve Tahir’in hayatı tekrar tehlikeye girecek.


Sen Anlat Karadeniz Nefes’in Abisi Salih Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Sen Anlat Karadeniz Nefes’in abisi yaşıyor mu? Sen Anlat Karadeniz Nefes’in abisi ne zaman çıkacak? Sorularına gelince; Nefes’in abisi Salih dizinin 14. bölümünde büyük ihtimal ortaya çıkacak. Şuan Vedat’ın elinde.

1 YORUM

Comments are closed.