Sen Anlat Karadeniz Tahir Öldü mü Ölecek mi? Ulaş Tuna Astepe Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 17 Ağustos 2018 : 09:32
3

Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz doludizgin yoluna devam ederken 2. Sezon hazırlıkları da tamamlandı. Dizinin 2. Sezon tanıtımında deli oğlan Tahir, Nefes’i kurtarmak için gittiği gemiden Vedat tarafından denize atılır. Tahir elleri bağlı bir şekilde suya batarken elindeki bıçağı da düşürür.

Çaresiz bir şekilde Karadenizin soğuk sularında dibe doğru batan Tahir son çare gözleri kapatır. Fragmanı izleyenler Tahir’in öleceğini düşünmektedir. Peki Tahir ölecek mi? Ulaş Tuna Aslantepe diziden ayrılacak mı?

22. bölüm ile 2. Sezona başlayacak olan Sen Anlat Karadeniz’de Vedat yine rahat durmayacak. Nefes’i elde etmek için önüne gelen her şeyi yakıp yıkmaya devam edecek. Tahir ise Nefes’i hayatı pahasına bırakmayacak. Öyle de yapmıştır.

Vedat Nefes’i kaçırmış, Tahir’de Nefes’İ kurtarmak için peşinden gitmiştir. Vedat gemide Tahir’İ etkisiz hale getirip ellerini bağlayarak onu denize atmıştır. Tahir elinde bıçak ile denizin sularında dibe doğru batmaktadır. Fragmanda Tahir’in bıçakla ipleri kesmeye çalıştığı gözükse de bıçak bir anda elinden düşer.

Tahir çaresiz bir şekilde düşen bıçağa bakmaktadır. Çaresiz bir şekilde ölümü bekler gibi gözlerini kapatır. Tahir ölecek mi? Hemen cevaplayalım Tahir elbette ölmeyecek. Peki ne olacak? Tahir’i kim kurtaracak?

Tahir son anda Nefes’i hayalleyecek. Ona verdiği sözleri hatırlayacak. Onu Vedat’ın eline bırakamayacağını anlayacak ve son bir hamle ile bıçağı alacak. Bıçakla ipleri kesen Tahir denizden çıkmayı başaracaktır. Sen Anlat Karadeniz 2. Sezon güncel haberlerini [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] takip edebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz 2. Sezon Tanıtımı

3 YORUMLAR

  1. Tahirrolünü canlandıran diziden cıkmasın cıkarsa bakılaca kalmaz reyting alamaz ulaştuna astepe dızıden cıkmasın

  2. Lutfen tahir yeni sezonda yine ekranlarda olsun. Ulas tuna astepe olmazsa sen anlat karadenizinde manasi olmaz. Yine ekran karsisinda bomba gibi bolumler gorelim sizi cok seviyoruz nefes ve tahir. Ulas bey tum Azerbaycan sizi cok seviyor.

Comments are closed.