Sen İste Yeter Programı Formatı Nasıl? Nasıl Başvurabilirim?


Güncelleme: 22 Temmuz 2017 : 21:52
59

Ekranların eski simalarından Hande Ataizi’nin sunacağı program Sen İste Yeter Fox ekranlarında başlıyor. Tabi programın içeriği, formatı ve katılım koşulları ile ilgili detaylar da merak ediliyor.

Ruhsar dizisi ile Türkiye’de oldukça sevilen oyuncu Hande Ataizi, 2017-2018 sezonu için yeni bir proje ile ekranlara geliyor. Daha önce Ruhsar, Kahpe Bizans, Mum Kokulu Kadınlar, Böyle mi Olacaktı gibi projelerde yer alan Hande Ataizi, 2017-2018 yılı için yeni bir yapıma imza attı. Fox ekranlarında gösterilecek programı ayrıntıları da gelmeye başladı.

Karga Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Hande Ataizi’nin sunumuyla ekrana gelecek programda hayaller gerçeğe dönüştürülecek, hasretler sona erecek, küsler barıştırılacak.

Gündüz kuşağı programları arasına girecek olan yapımın fragmanı da yayınlandı. “Hayallerin Gerçek Olacağı Bir Program” sloganıyla ekranlara gelen programda sadece küsler barıştırılmayacak aynı zamanda hayatında değişim isteyenlerin de hayalleri gerçekleştirilecek. Yeni bir görüntüye sahip olmak isteyenlerde bu program ile hayallerine kavuşacaklar.

Sen İste Yeter Hande Ataizi Kimdir?

1973 Bursa doğumlu olan Hande Ataizi, Türk oyuncu ve sunucudur. İstanbul Ünvs. Tiyatro Bölümü mezudunur. 1996 yılında ögsterilen Mum Kokulu Kadınlar filmi ile ünlenmiş ve ilk filmi ile Altın Portakal ödülünü almıştır. Cem Davran’la yaptıkları Show, film ve dizi projeleri ile sanat dünyasında uyumlu bir ikili olduklarını göstermişlerdir.

Manken Sevda Demirel’in kendisine tokat atması ile uzun süre magazin dünyasının gündeminde kalmıştır. Dizi ve sinema filmlerinin yanı sıra sunuculukta yapmaktadır.

Sen İste Yeter programının başvuru şartları ve formu yayınlandığında haberimiz güncellenecektir. Diğer taraftan Fox Tv’nin resmi internet sitesi üzerinden programın başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Sen İste Yeter Tanıtım Fragmanı izle

https://www.youtube.com/watch?v=zFp7zjVZHwM&feature=youtu.be

 

59 YORUMLAR

  1. Merhaba hande abla ben fatma bizim durumumuz kotu annem 50 yaşına girdi artik annenin rahat etmesini istiyorum evimiz 2 oda ve bu iki odada sekiz kişi kalıyoruz ve evinizde hala suyumuz yok annem elinde bidonlarla kuyudan su getiriyor artik getirmesini istemiyorum rahat yaşasın istiyorum bana yardim eder misiniz.

  2. Hande Hanm benim şu hayatta tek isteğim var.22 yaşındaki kızımın sol kolunda spastiklik şekil bozukluğu var.nice doktorlara gittik fizik tedavi gördü ama maddi güç yeterli değil tadavi yaptramyorum .nolur yardımcı olun bana ve kızıma

  3. programınızı cok begenerek izliyorum hande abla goruyorumki herkesin derdine derman buluyorsun benim derdimede derman bulsan abla beni cok sevindirirsin 24 yasındayım evliyim iki cocugum var esim asker bakanım yok evim kira kirami ödeyemiyorum cocuklarım kucuk calisamıyorumda rica ediyorum abla yardımcı olursanız cok sevinirim cok zor durumdayım mersin tarsus ilcesinde oturuyorum

  4. Hande hanım bu formatı yaz döneminde başlatmanız iyi oldu :))) taklitler aslını yaşatır sizi seviyorum digerlerini zapingleyip sizi izliyorum :)))

  5. canim handecim.seni cok seviyor ve hayranlikla izliyorum.mukemmelsin.insanligin insanlari seviyor olman seni daha cok sevdiriyor.canim benim benimde isteyip yapamadigim daha dogrusu maddi gucum hic ama hicolmadigindan size basvurmak istedim
    benim hayalim iki tane inegim ve onun samani yemi ve onlara bakabilecim yer istiyorum.hayvanlari cok seviyorum.ve benim kadar iyi bakip ilgelen olamaz.birkac da tavugum olurs benden mutlusu yok.ben ankara huseyin gaziden yaziyorum.cok tesekkur ediyor.cevabinizi sabirsizlikla bekliyorum.selamlar olsun

  6. 48 yasindayim istanbulda anadolu yakkasinda kadikoye bagli yerlerden ev istiyorum iki kizim var onlardan ayrilmak istemiyorum zor sartlarla memuruz lutfen cok ama cok istiyorum yardimlarinizi bekliyorum esim koye yaptirdi ben istanbulu kadikoyu istiyorum hergun kavga etmekten biktim emekli olunca gidecekmis ama nolur nolur beni cocuklarimdan ayirmayin sadece bana ait ev istitorum o5379309575

Comments are closed.