Seni Seven Annen Dizisi Çalan Şarkılar Dizi Müziğini Kim Yapıyor?


Güncelleme: 27 Mayıs 2018 : 11:10
0

TMC den yine bir iddialı dizi daha geliyor. Bu zamana kadar yaptığı dizilerle adından söz ettiren yapım şimdi de Seni Seven Annen Dizisi ile 2018 yaz sezonunda reytinglerde üst sıralara çıkmak için kolları sıvadı. 2018 dizilerinin olmazsa olmazı haline gelen dizi müzikleri yediden yetmişe herkesin dikkatini çekiyor. Peki Seni Seven Annen dizi müziğini kim yapıyor? Seni Seven Annen Dizisi çalan şarkıları kim söylüyor?

Dizi severlerin en sevdiği konulardan biride diziyi izlerken gerek diziden birinin söylediği şarkı gerek arka fondan gelen slow bir parçadır. Hatta bu şarkılar izleyenlerin daha önce pek duymadığı şarkıların olması çok bilindik parçalardan olmaması onlara daha cazip geliyor. Şarkıların hepsi verilmeyip kısa bir bölüm verilirse izleyenlerin daha çok dikkatini çekiyor.

Bunun gibi olaylarla sıkça karşılaşıyor ve hemen ellerimiz arama motorlarına gidiyor. Örneğin Seni Seven Annen Dizisi 1.bölümde çalan şarkıları kim söylüyor,yada 2.bölümde çalan şarkı kimin tamamını dinlemek istiyor. Bizde sizler için Seni Seven Annen dizisi çalan şarkıları sitemizden paylaşacağız.

Barış Erçetin’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Ömer Genç’in kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen Seni Seven Annen dizi müziklerini kimin yaptığı henüz belli değil. Fragmanı yayınlanınca ayrıntılar buradan paylaşılacaktır