Servet Dizisi Can Kim? Yusuf Çim Hayatı


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 23:40
0

Show TV’nin yeni dizisi Servet’in fragmanları yayınlandı. Oyuncuları ve konusuyla dikkat çeken dizi Show Tv’nin yeni sezonda en çok güvendiği yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin başrol oyuncusu Can karakterine dönemin gözde oyuncularından Yusuf Çim hayat veriyor. Servet dizisi Can kim, gerçek adı, oynadığı dizler neler?

Yaşanmış bir hikayeden esinlenerek ekranlara gelen Servet dizisi 12 nisan perşembe yayın hayatına başlıyor. Ferah, her yıl 18 yaşını doldurup, kaldıkları yetiştirme yurtlarından ayrılmak zorunda olan binlerce gençten biridir.  Fakat Ferah’ın diğerlerinden önemli bir farkı vardı, Ferah sandığı gibi  kimsesiz değildir. Kendisi henüz  bilmese de büyük bir ailesi vardı ve hayalini bile kuramayacağı kadar zengin ve varlıklıdır. Can, ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Fettah’ın kanatları altında öz oğlundan farksız büyümüştür. Ve Fettah onu torunu Ferah’ı bulması için görevlendirir. Ferah ve Can’ın hikayesi bu noktada başlayacaktır.

Servet dizisi Can Kim? (Yusuf Çim) Ekranların aranan yüzlerinden biri olan genç oyuncu Yusuf Çim 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Meslek lisesinden mezun olduktan sonra üniversitenin Rodato ve televizyon bölümünden mezun olmuştur.2009 yılında model olarak başladığı kariyerine oyuncu olarak devam etmiştir. İlk oyunculuk deneyimini reklam filmleriyle yaptı.

2013 yılında toplam 5 şarkıdan oluşan Olsun Bir Kere isimli albümünü çıkararak müzik sektörüne adım attı.  2014 yılında Tayfun Güneyer’in yönetmenliğini yaptığı “Ezra” isimli dizide Rüveyda Öksüz ile beraber başrol paylaştı. Ancak dizi reyting listelerinde kendine yer bulamayınca, henüz üçüncü bölümü bile yapamadan yayından kaldırıldı. Ünlü oyuncu Yusuf Çim’in ünlenmesi  “Çilek Kokusu” isimli gençlik dizisiyle oldu.

Düzgün fiziği ve karizmatik tavırlarıyla dikkat çeken Yusuf Çim 1.88 boyunda ve 79 kg ağırlığında. Çilek Kokusu isimli dizide hayat verdiği Burak karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan oyuncu son olarak Seven Ne Yapmaz dizisinde oynamıştır. Fakat bu dizisi de ekranlarda tutunmayı başaramayınca kısa sürede final yaptı.

Günümüzde Servet dizisi Can karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncuya yeni rolünde başarılar dileriz.

Show TV’nin yeni dizisi Servet’i nasıl buldunuz? Servet Can ve Ferah uyumunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.