Servet Dizisi Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 02:48
2

Show Tv dizi eksiğini kapatmak için kolları sıvadı. Rüya ve Klavye Delikanlıları gibi büyük umutlarla ekrana getirdiği dizilerin kısa süre içinde final yapmasının ardından yeni proje arayışına başlayan Show Tv  Servet dizisini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Çekimleri başlayan Servet dizisi nerede çekiliyor? Servet dizi seti nerede?

Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?

Hazırlıkları uzun süredir devam eden Servet dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Ortaks Yapımın Show Tv için hazırladığı  dizinin oyuncu arayışları devam ediyor. Yönetmeni belli olmayan dizinin oyuncu kadrosu da henüz tam olarak netleşmedi. Aslında dizi 2017-2018 eylül sezonuna yetiştirilmek istedi fakat hazırlıklar tamamlanmadığı için 2018 yılının ilk aylarında yayın hayatına başlayacak.

İddialı dizi için bir kaç ünlü isme teklif götürüldü. Bu isimler arasında son olarak Kara Sevda dizisinde rol alan Neslihan Atagül ve en son Kiralık Aşk’ta izlediğimiz Elçin Sangu var. Dizinin oyuncu kadrosu senaryosu dışında nerede çekildiği de en çok merak edilen konular arasında. Diziseverler beğenerek izledikleri projelerin nerede çekildiğini setin nerede kurulduğunu her zaman merak etmiş zaman zaman ziyaret etmiştir.

Servet Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Servet dizisi İstanbul ve dolaylarında çekiliyor. Dizide zengin ve fakir çevreler yer aldığı için İstanbul’un mütevazi aynı  zamanda lüks semlerinde setler kuruluyor. Servet dizisi set adresini tam olarak öğrendiğimizde sitemizde paylaşacağız. 

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.