Servet Dizisi Kerem Kimdir? Can Yaman Biyografisi


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 12:56
4

Son zamanların gözde oyuncularından Can Yaman, Servet dizisiyle ekranlara tekrar dönüyor. Yılbaşı gecesi final yapan Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandıran Can Yaman, Servet dizisinde Kerem rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle genç izleyici kitlesine sahip oyuncunun hayranları bu habere oldukça sevindi. Peki Servet dizisi Kerem kimdir, dizideki rolü hakkında tüm merak edilenler.


[kirmizitext]Servet Dizisi Yener Fettah Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı,Boyu, Sevgilisi [/kirmizitext]


Yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın üstlendiği dizinin yapımcılığını, daha önce Kiralık Aşk dizisine imza atan Ortaks Yapım üstleniyor. 2018 yılının ilk çeyreğinde ekran serüvenine başlaması planlanan dizinin oyuncu kadrosunda Can Yaman, Sebahat Kumaşçı ve Baran Bölükbaşı gibi son zamanlarda yıldızı parlayan isimler yer alıyor.

Servet dizisi Kerem kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin genel konusu hakkında bilgi verelim. İş ve cemiyet hayatının öne çıkan zenginlerinden Fettah ailesinin iç içe geçmiş karmaşık hikayesi konu alınıyor. Kudret Fettah büyük mirasın sahibidir. Ölüm döşeğindeyken oğlu gibi gördüğü ve yetiştirdiği Kerem’den son bir arzusu vardır. Yıllar önce annesinin ölüm emrini verdiği Ferah’ı bulmasını ister. Babası yerine koyduğu Kudret’in son dileğini yerine getirmek için yola çıkan Kerem’i neler bekliyor?

Ferah yetiştirme yurdunda büyümüş, üniversite okuyan bir genç kızdır. Sonsuz bir mirasın varisi olduğundan habersizdir. Kerem Ferah’ı bulmak için yola çıkmıştır fakat büyük bir sorun vardır. Kudret’in oğlu  mirasın tek varisi olduğunu düşünen Yener Fettah… Yener, Ferah’ın bulunduğu yerde bulunduğu anda öldürülme emrini vermiştir.


Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Şimdi Servet dizisi Kerem kimdir sorusunun yanıtına gelelim. Can Yaman’ın hayat verdiği Kerem karakteri Kudret Fettah’ın küçük yaşta sahiplenip oğlu gibi sevip büyüttüğü sağ kolu en güvendiği adamıdır. Kerem hukuk eğitimi başarılı bir avukattır. Kudret Fettah’ın kendisi için yaptığı fedakarlıkların farkındadır ve ona ömür boyu minnet borcu olduğunu düşünür. Kendisine ölüm döşeğindeyken verdiği son görevi yerine getirmek için uğraşır. Tek arzusu Ferah’ı bulmaktır. Ve onu bulduğunda hayatının aşkını da bulacaktır. Ferah’a ilk görüşte aşık olan Kerem onu Yener’den korumak için  çabalayacaktır.

Dizi aksiyon, aşk ve dram konularının tümünü kapsayan başarılı bir proje. Oyuncu kadrosu da oldukça sağlam. Eğer dizi doğru günde ekrana gelirse uzun ömürlü olmayı başarır. Fakat yüksek reytingli projelerin olduğu bir günde yayın hayatına başlarsa kısa sürede hüsrana uğrar. Tabi bu noktada oyuncuların duyguları izleyiciye geçirmesi de oldukça önemli.

Servet  Dizisi Kerem Kim? Can Yaman

Servet dizisi Kerem karakterine hayat veren Can Yaman 1989 İstanbul doğumludur. Yeditepe Üniversitesi Hukuk bölümünden mezun olmuş ve sonrasında dünyaca ünlü kurumsal bir firmada avukatlık yapmıştır. Fakat kariyerine oyuncu olarak devam etmek isteyen Can Yaman, ilk olarak Gönül İşleri dizisinde rol almıştır. Sonrasında İnadına Aşk ve Dolunay dizilerinde rol almıştır. Kendisine yeni rolünde başarılar diliyoruz.

Sizce Servet dizisi tutar mı? Kerem- Ferah çiftini nasıl buldunuz? Can Yaman’ın kiminle partner olmasını isterdiniz? Düşünceleriniz bizim için önemli, paylaşırsanız seviniriz.

 

 

4 YORUMLAR

Comments are closed.