Servet Dizisi Reyting Sonuçlar! İzlendi Mi? Tuttu Mu?


Güncelleme: 13 Nisan 2018 : 10:57
3

Uzun zamandır perşembe akşamları program boşluğu yaşayan Show Tv, Servet dizisiyle bu boşluğunu doldurdu. Dizi 12 nisan perşembe ilk bölümüyle seyircisiyle buluştu. Hüzünlü senaryosu genç oyuncularla dolu kadrosuyla Servet dizisi tuttu mu? Servet dizisi reyting sonuçları nasıl? Servet dizisi izlendi mi? 

Servet dizisi için sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor kalıbını kullanmak ne yazık ki mümkün değil. Dizi daha önce yayınlanan Gülizar, ve hali hazırda yayında olan Bir Mucize Olsun dizileriyle hemen hemen aynı senaryoya sahip. Sadece oyuncular farklı. Servet dizisinin en büyük avantajı oyuncu kadrosu. Çünkü Yusuf Çim de Bahar Şahin de dönemin sevilen ve aranan oyuncularından.

Dizinin oyuncu kadrosunun yanı sıra müzikleri de oldukça etkili. Servet dizisi müziklerini  daha önce Karagül dizisinin müziklerini yapan Fırat Yükselir dizi için özel olarak hazırlamış. Dizi tuttu mu, izlendi mi, erken final mi yapar sorularını yanıtlamak için çok erken. Bunu ilerleyen bölümlerde izleyerek göreceğiz.

Servet dizisinin dezavantajlarından biride yayın günü. Dizi, perşembe gibi dişli rakiplerin reyting savaşı verdiği bir günde ekrana geliyor. Bizim Hikaye, Survivor, Vatanım sensin, Kanatsız Kuşlar ve Avlu dizileri geniş izleyici kitlesine ulaşmış başarılı projeler. Bu noktada eğer Servet dizisi beklentilerin üzerinde bir reytingle bu güçlü projeleri geçmeyi başarırsa gerçekten sürpriz olur. Servet dizisi reyting sonuçları, tuttu mu, izlendi mi?

Genelde yeni başlayan diziler ilk bölümleriyle 3-4 arası bir reyting oranı alarak 8-. yada 9. sırada yer alıyor. Servet dizisi de ilk bölümü ile ortalama 3-4 arasında bir reyting yakalayacaktır. Fakat tekrarlarıyla izleyici diziyi yakalarsa bu oran 2. ve 3. bölümde artacaktır. Servet dizisi reyting sonuçları bu noktada oldukça önemli. Dizinin başarı grafiğini takip edip ilerleyen günlerde tutup tutmadığını erken final yapıp yapmayacağını sizlerle paylaşacağız. Servet dizisinin ilk bölüm reyting sonuçlarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Kısaca ilk bölüm çok köt übir sonuç aldı ve 25. sırada kendisine yer buldu. İşte sonuçlar…

[kirmizitext]12 Nisan 2018 Perşembe Reyting Sonuçlar! Servet Mi Bizim Hikaye Mi? için tıklayınız[/kirmizitext]

Siz Servet dizisini nasıl buldunuz?

 

 

3 YORUMLAR

  1. Servet dizisi çoook güzel mükemmel oyuncularda çok iyi başarılı bir dizi devamını merakla bekliyorum

Comments are closed.