Servet Hande Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler, Sevgilisi Var Mı


Güncelleme: 25 Mart 2018 : 22:04
0

Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı Servet dizisi gerçek bir aşk hikayesini konu alıyor. İzleyenlerin ruhuna dokunan senaryosuyla büyük ilgi gören dizide Hande karakterini canlandıran oyuncu kim? Servet Hande kim? Gerçek adı, oynadığı diziler ve özel hayatı hakkında tüm merak edilenler haberimizde.

Servet dizisi Hande karakterine hayat veren oyuncunun  gerçek ismi Cemre Gümeli. Dizi yayınlanmaya başladığı andan itibaren en çok araştırılan ve merak edilen isimlerden biri oldu. Servet dizisi Hande rolüyle hayatımıza giren oyuncu Cemre Gümeli 26 mayıs 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat Ve Kültür Yönetimi bölümünden mezundur. Oyunculuk kariyerine ilk adımı Tatlı İntikam dizisiyle atmıştır. Dizide Simay karakterine hayat vermiştir.

Yıllardır tiyatro sahnelerinde oyunculuk yapmasına rağmen dizi oyunculuğu konusunda deneyimsiz olan Cemre Gümeli Tatlı İntikam dizisinin kendisi için çok önemli bir başlangıç olduğunu dile getiriyor. Oyunculuk hayalinin küçük yaşlarda başladığını ve hayallerini yaşadığını açıklayan Cemre Gümeli, daha uzun süre ekranlarda boy gösterecek umut vaat eden bir oyuncu. Haldun Dormen Sanat Merkezinde hala oyunculuk eğitimlerine devam ediyor. Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi ilke edinmiş genç bir oyuncu. Özel hayatını gözler önünde yaşamayı tercih etmeyen oyuncu kalbinin boş olduğunu konuşmasına ekliyor.

Şimdilerde Show Tv’nin yeni dizisi Servet’te Hande karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu oldukça heyecanlı. Dizide başrol olmasa da kilit bir karaktere hayat veriyor. Ve her şeyden önemlisi usta isimlerle bir arada çalışma fırsatı yakalıyor.

Servet Hande kim, gerçek adı ne, sevgilisi kim sorularını sizler için yanıtladık. Sizlerde Servet Hande hakkında sormak ve eklemek istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.