Set Çocukları Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 18:20
0

Son zamanların oldukça revaçta olan internet dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Masum, Fiçi, ve 7 Yüz gibi pek çok online dizi projesini izleyiciyle buluşturan Puhu ve Blu Tv başarı merdivenlerini hızla çıkmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve masa başı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz çekimlerine start verilecek Set Çocukları dizisi oyuncu kadrosu kim kimdir? Set Çocukları oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Set Çocukları dizisi ne zaman başlayacak gibi merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde..


Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Hangi Şehirde


Yeni dizinin haberini izleyenlere başarılı oyuncu Ümit Erdim verdi. Mesut Yar’ın sunuculuğunu üstlendiği programın konuğu olan genç oyuncu çok yakında Set Çocukları isimli yeni dizi projesinin izleyiciyle buluşacağının müjdesini verdi. Set Çocukları dizisinin online ortamda yayınlanacağını da özellikle belirtti. Kendisinin de dizide rol alacağını fakat başrol oyuncu olmadığını vurgulayan Ümit Erdim uzun bir aranın ardından tekrar kamera karşısına geçeceği için çok heyecanlı olduğunu da açıkladı. Set Çocukları oyuncu kadrosunun oldukça başarılı isimlerden oluştuğunu çok yakında çekimlerine başlanacağını açıkladı.

Set Çocukları oyuncu kadrosu için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken dizinin Puhu Tv mi yoksa Blu Tv’de mi yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Set Çocukları oyuncu kadrosunda yer alan Ümit Erdim dizide ralli şampiyonu bir genci canlandıracak.

Set Çocukları Ümit Erdem Kim?

Set Çocukları oyuncu kadrosunda yer alan Ümit Erdim 1985 Kocaeli doğumludur. Kendisini Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Beton Arif karakteriyle yakından tanıyoruz. Kariyer hayatı boyunca, Böyle Mi Olacaktı, Hayat Bilgisi, Gönül, Selena, Adanalı, Teyzanne, Cuma’ya Kalsa, Doksanlar dizilerinde rol almıştır. Pasaport ve Adam Asmaca yarışma programlarının da sunuculuğunu yapmıştır. 2015 yılında Seyfi Dursunoğlu ve Nükhet Duru’nun sunuculuğunu yaptığı Benzemez Kimse Sana programında birinci olmuş ve aldığı ödülü Altı Nokta Körler Derneğine bağışlamıştır.

Set Çocukları oyuncu kadrosunda kimleri görmek istersiniz?