Şevkat Yerimdar 1 Eylül Var Mı Yok Mu? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 26 Ağustos 2017 : 11:10
2

Şevkat Yerimdar 1 Eylül‘de yayınlanacak mı? 1 Eylül Cuma Şevkat Yerimdar yok mu? Kurban Bayramında Şevkat Yerimdar yayınlanmayacak mı?

Fox Tv ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Şevkat Yerimdar, Cuma akşamları kanaldaki yerini alıyordu. Her Cuma sevenleri ile saat 20.00’de buluşan dizi ile ilgili bu hafta bazı sorunlar ortaya çıktı.

Şevkat Yerimdar 8 Eylül Çalan Şarkı ve Sözleri Sen Benden Gittin Gideli Koray Avcı

Reyting oranlarında büyük başarılar elde eden Şevkat Yerimdar dizisi, Kurban Bayramından dolayı 1 Eylül Cuma akşamı yayınlanmayacak gibi görünüyor.

Fox Tv, Kurban Bayramı için hazırlamış olduğu özel programları devreye sokacağı için Şevkat Yerimdar dizisi bir hafta gecikmeli olarak yayınlanacak.

Şevkat Yerimdar dizisi bayram bittikten sonra da yine Cuma akşamları Fox Tv ekranlarındaki yerini alacak. Çekimleri geçen sezon başlatılan ve tanıtım fragmanları da yayınlanan dizi ani bir hamleyle yaz sezonuna kaydırılmıştı. Şevkat Yerimdar dizisinin yaz sezonunda büyük başarı yakalaması da Fox Tv yöneticilerinin doğru bir karar aldığını gösterdi.

Yeni sezondaki durumunun ne olacağı henüz belli olmayan dizi, şimdilik kendi gününde yayınlanmaya devam edecek. Doğallığı, samimiyeti ve içtenliğiyle çok sevilen dizi Şevkat Yerimdar her Cuma saat 20.00’de sizlerle buluşuyor!

Sizce Şevkat Yerimdar’ın bayramda yayınlanmaması doğru bir karar mı? Bayram akşamı diziyi izlemek ister miydiniz? Şevkat Yerimdar dizisini beğeniyor musunuz? Konu ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Diziler hakkında en güncel haberler için bizi takip etmeye devam edin!

Sevdanın Bahçesi Sibel Can’ın Kızı Kim Gerçek Adı

2 YORUMLAR

Comments are closed.