Şevkat Yerimdar 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Tarihi Ne Zaman?


Güncelleme: 30 Mart 2018 : 14:47
73

Fox’un iddialı dizilerinden biri olan Şevkat Yerimdar aldığı sürpriz kararla izleyenleri şaşırttı. Dizi Mart ayının son haftasına sezon finaline gideceğini açıkladı. Şimdi herkesin merak ettiği soru Şevkat Yerimdar 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi ne zaman?

Kadrosunda Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon ve Murat Akkoyunlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı komedi dizisi kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Dizinin 31 mart cumartesi akşamı 44. bölümü ile sezon finali yapmasının ardından dizinin takipçileri 2. sezon yayın tarihini araştırmaya başladı.

Beyaz Perdede büyük başarı yakaladıktan sonra ekranlara yansıtılan dizi cumartesi akşamları büyük ilgiyle izlendi. Kendisine kemik bir izleyici kitlesi oluşturmayı başardı. Reytinglerde en çok izlenen 100 program içinde her zaman il 10 arasına girmeyi başardı. Eğlenceli konusu ve renkli oyuncu kadrosuyla her cumartesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Dizi ani bir kararla yayıncılık esaslarının gerektirdiği tarihler dışında sezon finali yaptı. Çünkü Fox TV yeni dizisi Bir Mucize Olsun için uzun zamandır yayın günü arayışı içerisindeydi. Bir Mucize Olsun dizisi için Şevkat Yerimdar dizisini harcadı diyebiliriz. 6 Nisandan itibaren cuma akşamları Şevkat Yerimdar yerine Bir Mucize Olsun dizisi ekranlara geldi.

Şevkat Yerimdar yeni sezon ne zaman başlayacak? Kanal kendini garantiye almak için Şevkat Yerimdar dizisini ekrandan çekti ve sezon finali yaptığını açıkladı. Bir Mucize Olsun dizisi kanalın beklentilerini karşılamaz erken final kararı alırsa Şevkat Yerimdar dizisini tekrar yayına akışına alacak. Fakat Bir Mucize Olsun dizisi tutara Şevkat Yerimda artık ekranlara tamamen veda etti diyebiliriz.

Şevkat Yerimdar 2. sezon final tarihi ne zaman sorusunun yanıtını Bir Mucize Olsun dizisinin başarısı belirleyecek. Şevkat Yerimdar devam kararı alırsa Eylül ayının ilk haftası 2. sezonda ekranlara gelmeye devam edecek.

Siz Şevkat Yerimdar dizisinin sezon finali yaparak ekranlara zamansız veda etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

73 YORUMLAR

  1. şevkat yerimdar fox kanalının çok iyi bir dizisiydi eyer şevkat yerimdar filmi kalkarsa gerçekten fox batabilir

  2. Bir mucize olsun ve Şevkat yerimdar dizisi geri dönsün, başka dizi filan istemiyoruz… ?

  3. Saçma sapan filim koymayın yav ben şefkat yerimdarın 1 dizisini kaçırmadım geri getirin

  4. şevkat yerimdar çok sevdiğim bir filmdir her cuma günü okuldan gelirken markete uğrar çekirdek alıp doğru evime giderdim sonra çayımı alıp bir güzel çekirdek çıtlayarak keyif yapardım

  5. Şevket yerimdar daha çok tutardı o çıksın inş mucizemi ne filmi tutmaz da Şevket çıkar arkadaşlar izlemeyelim bu filmi şefkat yerimdarın çıkması için lütfen ve eylül ayı çok geç

  6. Şevkat Yarimdar çoook güzel bir dizi, ailece zevkle seyrediyorduk. Lütfen dizi devam etsin.

  7. Bir mucize olsun şevkat yerimdar ın yarısı kadar güzel değil onun için şevkat yerimdar ın tekrar ekranlara gelmesini rica ederim

  8. Çok saçma ya olurma öyle şey dizinin derhal yayndan kaldrıp şefkat yerimdarı izlemeye devam edelim

Comments are closed.