Sıfır Noktası Dizi Müziği Jenerik Müziği Çalan Şarkılar Türküler


Güncelleme: 17 Mayıs 2018 : 15:59
0

Merakla beklenen Sıfır Noktası dizisi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Gençlik dizisi olmasının yanında sosyal bir mesaj da veren dizinin yeni sezona yetişmesi bekleniyor. Sıfır Noktası dizi müziği, jenerik müziği ve çalan şarkılar türküler için çalışmalar da özel olarak yürütülüyor.

Konusuyla dikkat çeken ve hikayesiyle herkese ders veren Sıfır Noktası dizisi yeni sezonda izleyenleri ekrana kilitleyecek. 8 yıl önce İstanbul Zeytinburnu’nda Buz Pisti yapılmıştı. Fakat  amacı ve hedefi olmayan gençler olarak adlandırılan sokak çocukları sorun çıkarmaya başlayınca Belediye Başkanı Murat Aydın’ın öncülüğünde, bu gençlerden oluşan bir buz hokeyi takımı kurulur. Ve bu takım zaman içerisinde Avrupa Şampiyonasına kadar gider.

Şimdi bu başarı ve sosyal sorumluluk hikayesi Trt ekranlarında dizi olarak yayınlanmaya hazırlanıyor.Dizinin tüm detaylarıyla özel olarak ilgileniliyor. Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini üstlendiği Sıfır Noktası Degas Film imzası taşıyor. Dizinin cast çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, dizinin ekranlara yeni yüzler kazandıracağı daha önce görmediğimiz oyuncuları taşıyacağı biliniyor.

Dizi gençlik dizi konsepti olduğu için hareketli ve rap şarkıların yoğunlukta olacağı tahmin ediliyor. Bunun için yeni parçalar bestelenecek. Profesyonel bir ekip dizinin müzikleri için çalışmalar yürütüyor. Sıfır Noktası dizi müzikleri ve dizide çalan şarkılar en kısa zamanda sayfamızda yer alacak.

Sizler de Sıfır Noktası dizisinde çalan şarkılar arasında merak ettiklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.  Yorumlarınızı bekliyoruz.