Sıfır Noktası Nerede Çekiliyor? Dizi Setinden Kareler


Güncelleme: 15 Mayıs 2018 : 19:36
1

Degas Film imzası taşıyan Sıfır Noktası dizisiyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Gerçek bir hikayeden yola çıkarak ekranlara yansıyan projenin konusu ve hikayesi kadar nerede çekildiği de merak ediliyor. Sıfır Noktası nerede çekiliyor? Dizi setinden kareler…

Sokak çocuklarından oluşan buz hokeyi takımının başarılarla dolu öyküsünü konu alan ve gerçek yaşanmış bir hikaye olmasıyla, büyük ilgi gören dizinin detayları şöyle; 8 yıl önce İstanbul Zeytin Burnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçedeki buz pistine gelenlere rahatsızlık verdikleri iddia edilen bir grup sokak çocuğunu topluma kazandırmak için harekete geçer. Belediye Başkanı Murat aydın bugüne kadar kimsenin yapmadığı örnek bir davranışa imza atmış ve toplum tarafından dışlanan hor görülen, sokaklarda yatıp kalkan gençleri topluma kazandırmak adına muhteşem bir projeyi hayata geçirir.

Bu gençlerden oluşan bir buz hokeyi takımı kurulmasını ister. Ve herkesin umutsuz baktığı bu takım bir çok başarılı takımı eleyerek Avrupa şampiyonu olmayı başarmıştı. Göğüs kabartan bu hikaye Sıfır Noktası ismiyle  Degas Film aracılığıyla ekrana yansıtılmaya hazırlanıyor. Dizinin cast çalışmaları ve masa başı hazırlıkları son sürat devam ediyor. Gençlik dizisi gibi lanse edilse de aslında yediden yetmişe herkese hitap eden güzel bir başarı öyküsü ekranlara gelecek.

Sokak çocuklarından oluşan buz hokeyi takımının şampiyonluk öyküsü TRT ekranlarında yayınlanacak. Savaşçı ve İsimsizler dizilerinin yönetmeni Volkan Kocatürk, Sıfır Noktası dizisinin de yönetmenliğini üstleniyor.

Sıfır Noktası Nerede Çekiliyor sorusuna gelince; dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleşecek. En kısa zamanda set adresini haberimizde paylaşacağız.

Comments are closed.