Siyah Beyaz Aşk 21.Bölüm Fragmanı-12 Mart Neler Olacak


Güncelleme: 5 Mart 2018 : 22:49
0

Siyah Beyaz Aşk dizisinde sular bir türlü durulmak bilmiyor. Abisinin öldürenin kim olduğunu öğrenen Aslı ne yapacak? Ferhat’la ilgili gerçekleri öğrenen Yiğit bu yükü tek başına taşıyabilecek mi? Her hafta heyecanın dozunun giderek arttığı Siyah Beyaz Aşk 21. bölümde neler olacak? Siyah Beyaz Aşk 12 mart fragman ve özeti…

Cem’in ölümüyle hayatında ailesinden kalan son kişiyi de kaybeden Aslı yaşadıklarını sorgulamaya başlar. Abisinin ölümüne kendisinin sebep olduğunu düşünen Aslı kendi içinde hesaplaşma yaşar. Ferhat’la tanıştıktan sonra bambaşka birine dönüştüğünü düşünen Aslı bu durumdan kendini kurtarmak için yine Ferhat’a sığınacaktır. Diğer taraftan abisini öldürenin Cüneyt olduğuna dair şüpheleri de iyice artmıştır.

Yiğit annesinden Ferhat’ın babasının Berber Necdet’in olmadığını öğrenir. Ve bu gerçeği Ferhat’tan saklamaması gerektiğini düşünür. Fakat Aslı bu fikrin doğru olmadığını Ferhat’ın gerçekleri bilmemesi gerektiğini söyler ve Yiğit’e engel olmak ister.

Diğer taraftan otele saldıranların Cüneyt’in adamları olduğunu anlayan Ferhat ne yapacak? Namık’ın korktuğu başına gelmiştir. Ferhat, babasının Namık olduğunu öğrenirse neler yaşanacak? Bu arada Aslı’nın hamile olması ise geceye damga vurdu. Fakat Aslı hamile olduğunu Ferhat’tan saklayacaktır. Böylesine tehlikelerle dolu bir hayata bir çocuk getirmek düşüncesi Aslı’nın hayatına dair önemli kararlar almasına neden olacaktır.

Aslı kısa sürede alıştığı bu hayattan çocuğunu uzak tutmak için Ferhat ile yine bir yol ayrımına mı girecek? Aslı Ferhat’ı bırakıp kendine yeni bir hayat mı kuracak?

Her an ateş hattında olan Aslı ve Ferhat için yine aksiyon dolu bir bölümü geride bırakırken Siyah Beyaz Aşk 21. bölümde neler yaşanacak sorusu şimdiden merak edildi. Siyah Beyaz Aşk 12 mart pazartesi neler olacak? Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları dizinin takipçileri tarafından sorgulanmaya başlandı.

Siyah Beyaz Aşk dizisinde senaryonun kendini yenilediği, eski tadını vermediği ve kısa süre içinde final yapacağı söylentileri kulislerde dolaşıyor. Sizler dizinin gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Siyah Beyaz Aşk için final sesleri geliyor mu? 5 Mart Pazartesi reyting sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz.