Siyah Beyaz Aşk Azad Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Kariyeri


Güncelleme: 9 Ocak 2018 : 03:54
0

Pazartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen yüksek reytingli dizisi Siyah Beyaz Aşk, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Sezona başarılı bir giriş yapan dizi, zorlu bir günde ekrana gelmesine rağmen kalabalık bir izleyici kitlesi edinmeyi başardı. Siyah Beyaz Aşk dizisine son olarak tecrübeli oyuncu Macit Koper dahil oldu. Dizinin takipçileri Siyah Beyaz Aşk Azad kimdir sorusuna yanıt aradı. Siyah Beyaz Aşk Azad’ın gerçek adı, yaşı ve rol aldığı dizileri sizler için araştırdık ve analiz ettik.


Siyah Beyaz Aşk Ayhan Kim? Gerçek Adı Ne


Siyah Beyaz Aşk, yayınlanan son bölümüyle yine izleyenlere duygu karmaşası yaşattı. Ferhat’ın Aslı’yı son anda ölümün kıyısından kurtarması ve muhteşem buluşma sahnesi seyircinin kalbine dokunmayı başardı. Fakat akabinde seyreden olaylar izleyenlerde şok etkisi yarattı. Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm final sahnesinde Cem’in Ferhat’ın evine gelerek Aslı’yı öldürmeye azmettirmekten tutuklu olduğunu söylemesiyle herkes şaşkına uğrar. Sevincin, hüznün ve şaşkınlığın üst üste yaşandığı dizide heyecan dolu bir bölümü geride bıraktık. İzleyenler Siyah Beyaz Aşk 15 ocak 13. bölümü iple çekerken diziye dahil olan Azad karakterinin kim olduğunu merak etti.

Siyah Beyaz Aşk kadrosuna dahil olan Ayhan ve Azad karakteri baba kız rolünü canlandıracak. Ayhan karakterini genç oyuncu Selin Şekerci üstlenirken Siyah Beyaz Aşk Azad rolüne usta oyuncu Macit Koper hayat verecek. Peki Siyah Beyaz Aşk Azad kimdir?

Siyah Beyaz Aşk Azad Kim? Macit Koper

Siyah Beyaz Aşk dizisinde Azad rolünü üstlenen tecrübeli oyuncu Macit Koper 1944 İstanbul doğumludur. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Koper aynı zamanda yönetmenlik ve senaristlik de yapmaktadır. Oyunculuğa henüz çocuk yaşta merak salmış ve LCC Tiyatro okulunda eğitim almıştır. Sayısız tiyatro ve sinema filminde rol almıştır.  Kariyeri başarılarla doludur. Kurtuluş, Havada Bulut, Al yazmalım, Muhteşem Yüzyıl, Ağır Roman Yeni Dünya ve Hayat Sevince Güzel rol aldığı dizilerdir. Kendisine Siyah Beyaz Aşk Azad rolüyle başarılar dileriz.

Ayhan ve Azad karakterlerinin Siyah Beyaz Aşk dizisine dahil olması reytingleri nasıl etkiler? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.