Siyah Beyaz Aşk Ferhat’ın Evi Nerede? İstanbul’da Hangi Semtte?


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 10:27
0

Siyah Beyaz Aşk dizisi oyuncu kadrosu ve mekan seçimi ile diğer yapımlar arasından kolayca fark edilen bir proje. Özellikle dizinin baş karakteri Ferhat’ın evi en dikkat çeken mekanlardan. Yüksek bir binanın en üst katı ile oldukça görkemli bir manzara sahip. Peki Ferhat’ın evi nerede? İstanbul’da hangi semtte? Hangi bina?

Siyah Beyaz Aşk ile bir Seri Katilin aşk hikayesine tanıklık edeceksiniz. Onun en iyi yaptığı iş adam öldürmek. Kalbinde aşka ve sevgiye yer yok. Ta ki karşısına Aslı çıkana kadar!

Yapımcılığını D Productions’un üstlendiği ve başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yaptığı ve senaryosunu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme aldığı dizi yeni sezona damga vuracak gibi.


Siyah Beyaz Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor Hangi Şehirde


Kadrosunda ayrıca Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı Siyah Beyaz Aşk’ta, sevmeyi unutmuş, gerektiğinde gözünü karartıp can alabilen Ferhat’la; yüreği sevgi dolu, kendini insanları iyileştirmeye adamış doktor Aslı’nın hikayesi anlatılıyor.

Hikaye bir yana dizide mekan seçimi de dikkatlerden kaçmadı. Dizinin çekimlerinin İstanbul’da ve çevre semtlerde yapıldığı biliniyor. Metropol şehir İstanbul mekan seçimi açısından en büyük portföyü yapımcılara sunmakta. Ferhat’ın evi dizideki ilginç mekanlardan birisi.

Ferhat’ın evi için İstanbul’da Şişili’de Trump Tower’da bir daire kiralandığı gelen bilgiler arasında. Dah önce Skyport Residence’de bir daire için görüşüldüğü ancak anlaşma sağlanmadığını söyleniyor. Dizi için panaromik bir manzaranın tercih edildiği ancak daha sonra fiyat olarak anlaşılamadığından bu talepten vaz geçildiği söylenmekte. Öncelikle bu bilgilerin henüz doğrulanmadığını söylemekte yarar var.

Konu ile ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Dizinin seti ve mekanları ile ilgili bilgilergeldikçe haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.


Siyah Beyaz Aşk Oyuncu Kadrosu- Tüm Karakterler


https://www.youtube.com/watch?v=lL_lWwebbyY