Siyah Beyaz Aşk Final Tarihi Belli Oldu. Siyah Beyaz Aşk Neden Final Yapıyor


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 02:23
29

Kanal D’nin yaz sezonunda başlayan ve seyirci çekme konusunda oldukça başarılı olan iddialı dizisi Siyah Beyaz Aşk’la ilgili flash bir gelişme yaşandı. Başladığı günden itibaren geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Siyah Beyaz Aşk’ın final kararı aldığı yakın zamanda ekranlara veda edeceği ve final tarihinin belli olduğu konuşuluyor. Peki Siyah Beyaz Aşk neden final yapıyor? Siyah Beyaz Aşk kaçıncı bölümde final yapıyor? 


Siyah Beyaz Aşk Aslı Ödü Mü Ölecek Mi? Dizi Final Mi Yapıyor


Usta oyuncu kadrosu ve aşk aksiyonun en güzel şekilde harmanlandığı Siyah Beyaz Aşk neden final yapıyor dizide neden sona gelindi? Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı gerilimin, aksiyonun aşkın ve aile içi dramın iç içe geçtiği dizinin final kararı alması izleyenleri üzdü. Pazartesi akşamları ekrana gelen ve 20 bölümü başarıyla geride bırakan dizinin final kararı almasında etkili olan sebepler şöyle.

Dizinin senaryosu başlarda oldukça ilgi çekiciydi. Aslı ve Ferhat’ın hiç beklenmeyen bir olay neticesinde kesişen yolları ve Ferhat’ın Aslı’yı kendisiyle evlenmeye mecbur bırakması olayları heyecanlı hale getirmiş ve izleyiciyi kendine çekmeyi başarmıştı. Uzun bir süre dizide Ferhat ve Aslı’nın kavuşmasını bekledik. Aslı ve Ferhat aşklarını yaşamaya başladıktan sonra dizide heyecan yavaş yavaş azalmaya başladı.  Olaylar Aslı ve Ferhat’tan çıktı daha çok mafya dizisine dönmeye başladı. Bu noktada senaristler dizide heyecanı artırmakta zorlandı. Siyah Beyaz Aşk neden final yapıyor sorusunun bir nedeni senaryonun tıkanması diyebiliriz.

 

Siyah Beyaz Aşk final tarihinin belli olmasında etkili nedenlerden biride dizinin yayın günü. Pazartesi akşamları ekrana gelen Siyah Beyaz Aşk, aynı gün güçlü rakiplerle reyting mücadelesi veriyor. Star Tv’de reyting rekorları kıran askeri konusuyla yediden yetmişe herkese hitap eden ayrıca milli duyguları ön plana çıkan Söz dizisi, Show Tv’de suç, aksiyon ve kısaca mafya konulu diyebileceğimiz Çukur gibi reytingleri alt üst eden projelerle başlarda zirve savaşı verse de son zamanlarda oldukça düşüşe geçti. Zaman zaman yaptığı çıkışlarla izleyenleri heyecanlandırsa da Siyah Beyaz Aşk genel olarak reyting sıralamasında listenin altında yer alıyor. Reytingleri düşmeye başlayan diziler kanal tarafından kısa süre içinde final yaptırılıyor. Siyah Beyaz Aşk neden final yapıyor sorusunun en önemli nedeni.

 

Kanal D 2018 yılında oldukça başarısız bir sezon geçiriyor. Siyah Beyaz Aşk, Meryem ve Vatanım Sensin gibi kanalı ayakta tutan projeler yavaş yavaş güçlerini kaybediyor. Meryem dizisi geçtiğimiz haftalarda düşük reytinglerden dolayı final yaparak ekranlara veda etti. Şimdi aynı sebeplerden ötürü Siyah Beyaz Aşk dizisi de final bayrağını çekmek üzere. Siyah Beyaz Aşk  final tarihi ve kaçıncı bölümde final yapacağı belli oldu ancak kanal tarafından basına bir açıklama yapılmadı.

Siyah Beyaz Aşk neden final yapıyor sorusunun bir diğer neden ise kanalın yeni dizi projelerine yer açmak istemesi. Kanal D 2018-2010 sezonu için  yeni program ve dizi haberlerine başladı. Bu nedenle düşük ve orta reytingli dizilerin yavaş yavaş fişini çekiyor.

Siyah Beyaz Aşk dizisi için sona yaklaşırken sizler dizinin devam etmesini istiyorsanız destekleyici ve yapıcı düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

29 YORUMLAR

  1. Okadar gereksiz fipmler varken bukadar güzel her bölümü heyacanlı bi filmin bitmesi ne saçma!! Sürekli takip ettiğim tek diziydi onuda bukadat erken bitiriyolar ??

  2. siyah beyaz aşkın final yapması saçma gayet güzel bir dizi ve sürekli izliyoruz. İnşallah bu karardan vazgeçersiniz.Yoksa bir daha kanal deyi izlemeyiz.Çok seviyoruz nolur final olmasın. Sezonu finali olsun bir şans daha verilmeli bence.Sakın bitmesin böyle bir hata yapmayın!

  3. siyah beyaz aşkın final yapması saçma gayet güzel bir dizi ve sürekli izliyoruz. İnşallah bu karardan vazgeçersiniz.Yoksa bir daha kanal deyi izlemeyiz.Çok seviyoruz nolur final olmasın. Sezonu finali olsun bir şans daha verilmeli bence.

  4. Dizi final daha kabullenmediniz mi reytingleri çok düşük bitsin nolur bitsin sevmiyorum lütfen

  5. siyah-beyaz aşkın final yapması çok saçma gayet güzel bir dizi ve sürekli izliyoruz inşallah bu karardan vazgeçerler yoksa birdaha asla kanal D izlemem

  6. Yok final falan. Herşey gayet güzel gidiyor.Kanal resmi açıklama yapmadı ama siz final kararını almış yazıyorsunuz.Bir çekin ellerinizi Siyah beyaz aşk üzerinden lütfen.2.sezonda görüşmek üzere…

  7. final falan yok..!!
    elimizde sezon finali var
    Siyahın beyaza beyazın siyaha karıştığı bir aşk
    bize umut edince hayatın daha yaşanılabilir olduğunu öğreten..
    güzel ve çirkinle başlayan bir masalımız..
    saatlerin 09.00 / 21.00 olduğunda bizde anlamı çok büyük olan bir dizimiz vee tabikide dizimizin en büyük destekçileri AsFer tayfa var..
    NASIL VAR MI EKSİĞİM..


    iyi anladıysanız
    SIKINTI YOK..??

  8. Dizide genelde Aslı’nın bindiği (Dilsiz’in sürdüğü) gri arabanın markası nedir

Comments are closed.