Siyah Beyaz Aşk Namık Öldü mü? Ölecek mi? Muhammet Uzuner Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 11:00
0

Siyah Beyaz Aşk dizisi yine bomba bir 15. Bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin 29 Ocak Pazartesi günü yayınlanan 15. Bölümünde 2 önemli gelişme meydana geliyor. Bunlardan birisi Namık’ın vurulması olayı. Bu gelişme karşısında gözler Namık karakterine çevrildi. Namık ölecek mi sorusu sosyal medyada tartışılmaya başlandı. Namık Öldü mü? Ölecek mi? Muhammet Uzuner Diziden Ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarında gösterilen ve yayınlandığı günden beri ilgili ile takip edilen siyah Beyaz Aşk hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile akıllarda iz bırakan bir yapım oldu. İbrahim Çelikkol (Ferhat Aslan), Birce Akalay (Aslı Çınar), Muhammet Uzuner (Namık), Arzu Gamze, Kıvanç Kasabalı (Sinan), Ece Dizdar (İdil) gibi isimleri kadrosunda barındıran filmde ayrılıklarda yaşanmaya başladı.

[kirmizitext]Siyah Beyaz Aşk 29 Ocak Çalan Sende Benim Gibi Gerçekleri Biliyorsun Şarkısı Ve Sözler <<<tıkla[/kirmizitext]

Yeter Namık’ı vurmuştur. Namık’ı ve evi kaybetmek istemeyen Yeter son çare Namık’ı vurmuştur. Namık’a 3 el ateş eden Yeter onu ağır yaralamıştır. Siyah Beyaz Aşk Namık karakteri ölerek diziden ayrılmıştır. Namık karakterini canlandıran oyuncu Muhammet Uzuner diziden ayrılmıştır. Peki Muhammet Uzuner Kimdir?

Muhammet Uzuner; 1965 Samsun doğumludur. 185 cm boyunda olan oyuncu Arzu Gamze Kılınç ile evlidir. 1992’de, kazandığı Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’ni başarı ile bitirmiş ve Tiyatro Bölümü “Oyunculuk Ana Sanat Dalı”‘ndan mezun olmuştur. 1993 yılında antalya’da Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Atölyesini kurmuştur.

Namık’ın Vurulma Anı