Son Destan Dizisi 6. Bölümde Final Yapacak Bitecek (Bitmesin Devam Etsin)


Güncelleme: 11 Ocak 2017 : 08:45
6

Son Destan Dizisi 6. Bölümde Final Yapacak Bitecek (Bitmesin Devam Etsin)

Trt1 de 3 Ocak Salı günü başlayan ve çok sevilen dizi Son Destan 6. Bölümde erken Final Yapacak Bitecek (Bitmesin Devam Etsin) diyenler buraya toplanmaya başladı bile.. Aslında dizimiz erken final değil normal final yapıyor. Yani dizi senaryosu sadece 6 bölümden oluşuyor.

Ancak Son Destan Hikayesi öyle güzel ki izleyici hiç bitmesin istiyor. Çok sevilen diziye ek senaryo yapıp devam kararı alması bekleniyor ancak Trt bu konularda pek esnek sayılmaz. Yani dizileri kolay kolay bitirmediği gibi tutuldu diye de uzatmaz. Ancak yinede Yunus Emre dizisinde olduğu gibi çok tutulur ve talep edilirse ek bölümler çekilebilir.

Lütfen sizde dizimiz bitmesin devam etsin diye aşağı yazarak Son Destan dizisine hem moral hemde devam etmesi için bir etki sağlayabilirsiniz.. Son Destan Dizisi 6. Bölümden oluştuğu için 7 Şubat salı günü son bölümü ile final yapacak ve ekrana veda edecek. Lütfen sizde diziyi seviyorsanız Son Destan bitmesin diye sayfamıza yorum yazabilir devam etsin diye sosyal medyada paylaşabilirsiniz.. Şimdiden teşekkürler..

Son Destan Dizisi son fragmanı

6 YORUMLAR

  1. Kırgın çiçekler güzel bir dizi bitmemesi daha iyi olurdu. Bizim aile her pazartesi günü bu filmi izlemekte…

  2. Bitmesin tekrar çekilsin aptalca aptalca diziler çekiliyor bu güzel filmin devamını istiyoruz ailece hatta sulalece ☺

  3. Son sestanın başka bölümleride çekilsin veya mehmet bozdağın 2.abdülhamithan filminde abdulhamiti bülent inal oynatılssın

Comments are closed.