Söz 19 Mart 38. Bölüm Fragmanı ve Özeti


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 22:14
0

Star Tv’nin amiral gemisi Söz yine ilginç ve heyecan dolu gelişmelerle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 1 hafta geride kaldı ve 38. bölüm fragmanı ve özeti yazımızda.

Avcı ve Eylem yaşamlarının en büyük acısını yaşamakla karşı karşıyadır.  Düştükleri pusu yüzünden Selim’in kurduğu tuzağa yakalanmışlardır. Selim yaşadığı acıların sebebi olarak Eylem’i görmektedir. Eylem’in yaptıklarından sonra bunun bedelini ödetmek ister.

Nazlı ise ölümle burun buruna gelmiştir. Derman onu yalnız bırakmamış hastanede de bulmuştur. Nazlı zaten damarlarındaki uyuşturucunun etkisi altındadır. Derman ise tam da istediğii yapacak ve Nazlı’yı küçük bir dokunmuş ölüme gönderecektir.

Nazlı ise yaşamını kökünden değiştirecek bir hamle yapacak ve Derman’ın da fitnesi ile ölümün kıyısına kadar gelecektir. Bahar ise tüm gerçekleri öğrenmiştir. Yavuz’un babasını öldürdüğünü öğrenen Bahar, Yavuz’la arasındaki bağları koparmak üzeredir. Bahar rahat durmaz ve daha fazla gerçeğin peşinden giderken iyice Yavuz’la işler sarpa sarar.

Büyükel çi ölmüş, Derman ve Selim ise yeni görevlendirmeler almışlardır. Hem ülke içinde hem de yurtdışındaki emniyet güçleri için yeni planlar peşindedirler. TİM ise tüm bu saldırıları ortadan kaldırmak için önemli bir görev alırlar. Ancak Tim’in zamanı çok dardır.

[kirmizitext]Söz Dizisi Nazlı Ölecek mi? İlayda Ildır Diziden Ayrılacak mı? için tıkla[/kirmizitext]

 

Söz 38. Bölüm Fragmanı izle-Güncellenecektir