Söz 3. Sezon Yeni Gelen Oyuncular ve Çıkan Oyuncular


Güncelleme: 16 Ağustos 2018 : 08:49
7

Dram ve Savaş türünde Star Tv ekranlarında yer alan Söz dizisi 2. sezon finalini Haziran ayında 50. bölümü ile yapacak. Dizi yaklaşık 3 aylık aranın ardından yeni sezona, 3. sezona start verecek. Dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak, yayın tarihi belli oldu mu derken yeni sezonda yeni oyuncuların da diziye dahil olacağı bilgisi kulislere düştü. İşte Söz dizinin yeni sezon oyuncuları.

Söz dizisi 3.sezon ne zaman başlayacak konulu yazımızı sitemizde bulabilirsiniz. Diğer taraftan dizi 3 aylık yaz arasından sonra yeni isimlerinde yer aldığı kadroyla yoluna devam edecek. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın yer aldığı Söz, Tims&B yapım şirketi tarafından hazırlanıyor. Senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı sevilen dizi yeni hikaye ve yeni oyuncularla 3. sezona ekranlar olacak.

Kadrosunda, Tolga Sarıtaş (Yavuz Karasu), Serhat Kılıç (Çolak), Meriç Aral (Eylem Mercier), Aybüke Pusat (Bahar Kutlu), Nihat Altınkaya (Erdem Korkmaz), Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisi yeni sezonda yeni isimlerle ekranlarda olacak. Peki yeni sezonda hangi ünlü isimler dizide olacak.

Diziye yeni oyuncular dahil olurken bazı isimlerde yeni sezonda olmayacak. Kimi isimler ise 3. sezonda senaryo gereği ölerek diziye veda edecek. Hangi isimler diziye veda edecek, hangi isimler yeni sezonda dizide yer alacak hepsini ve daha fazlasını bu yazımız altında sizlerle paylaşıcaz.

[kirmizitext]Söz Dizisi 2018-2019 3. Sezon Onayını Aldı! Ne Zaman Başlayacak? için tıklayınız[/kirmizitext]

Deniz Baysal

Ece Çeşmioğlu

7 YORUMLAR

  1. Söz dizisi agahın çıkmsaı reytingi düşürdü. lütfen geri dönsün, onun için izliyordum. filme güzellik katıyordu

  2. sozde tim aurilmasin yavuz geri qayitsin ben cok sevirem bu dizini xais edirem ordan hec kesi cikartmiyin cok gozel kadrodu birde ki tezlikle ates nazliyla qovussun su caylak feti eylem

Comments are closed.