Söz 5 Mart Pazartesi Neler Olacak? 36. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 27 Şubat 2018 : 00:00
0

Söz dizisi son bölümde yine aksiyon, gerilim ve duygu dolu bir ölümü geride bıraktık. Dizide heyecan her hafta giderek artarken dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak şimdiden merak edildi. Dizi severler söz 36. bölümde neler yaşanacak sorusuna yanıt aradı. İşte öz yeni bölüm fragmanı ve 5 Mart özeti…

Dizinin son bölümünde bir tarafta Çaylak bir tarafta Nazlı’nın ölüm kalım mücadelesi izleyenleri ekrana kilitledi. Nazlı Karabatak’ın kahramanlığında Derman’ın adamlarının elinden kurtuldu. Fakat ağır yaralı olan Nazlı hastaneye kaldırıldı. Hafızın komutasındaki Tim uzun uğraşlar sonucunda  Çaylak ve Keşanlı’ya ulaşmayı başarmıştır. Fakat uzun süredir yardım bekleyen Çaylak çok kan kaybetmiştir.

Çaylak2ın nabzı giderek düşmeye başlamıştır bir an önce ülkeye dönmeleri gerekmektedir fakat bu sandıkları kadar kolay olmaz. Çaylak’ın sevdikleri yürekleri ağzında Çaylak’ın hayata dönmesini beklerken Keşanlı silah arkadaşı için dua eder. Derman’ın peşinde olan Agah yaptığı hamlelerle Çolak’la ters düşer. Çolak yeni oyunuyla Agah’ı şaşırtır fakat her zaman olduğu gibi Agah’ın B planı devreye girer.