Söz Avcı(Fethi) Öldü Mü? Ölecek Mi? Burak Sevinç Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 14 Mayıs 2018 : 03:18
0

Star Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Söz’de yine bir ölüm kalım mücadelesi yaşanıyor. Dizinin önemli ve ana karakterlerinden birine hayat veren kod adı Avcı olan Fethi’nin hayatı büyük bir tehlikededir. Verilen görev için olay yerine gelen Avcı hiç beklenmeyen bir pusunun kurbanı olur. Peki Söz dizisi Avcı ölecek mi? Söz dizisi Fethi diziden ayrılacak mı? Söz Fethi öldü mü? İşte tüm bu merak edilen ve araştırılan soruların cevabı haberimizin devamında…

Avcı’ya verilen görev ve bu görev sonucunda ölümle nasıl burun buruna geldiği tüm aşamaları sizlerle paylaşıyoruz. Dizinin son bölümünde Ateşe tutuklanmıştı.

Derman ülke için büyük bir tehlike haline gelmiş ve tüm kolluk kuvvetleri tarafından aranmaktadır.  Derman, dışarıdan son anda gelen bir emirle yolunu tutuklu olan Ataşe’ye çevirmiştir. Tüm dış etkenlerin dur emrine rağmen Ataşe’yi tutuklu olduğu yerden kaçıran Deman’ın tek amacı büyük terör eylemini gerçekleştirmektir. Bu büyük terör eylemini derhal gerçekleştirmek için Ataşe ile birlikte devam kararı alırlar. Medusa planı artık tamamen Derman ve Ataşe’nin kontrolü altındadır. Onların belirlediği ve bildiği rota üzerinden yönetilecektir.

Erdem Komutan, Medusa Planına ait tüm bilgilerin saklandığı gizli karargahı ortaya çıkarmak için Eylem, Avcı ve Karabatak görevlendirir.  Gece sakin ve kimsenin olmadığı bir zamanda bölgeye ulaşan Eylem, Avcı ve Karabatak’ı hain bir tuzak beklemektedir. Bu hain tuzak  Avcı’yı bir kez daha ölümle burun buruna getirir.

Bahar’la güzel ve aynı zamanda tehlikeli bir gün geçiren Yavuz komutan, Eylem, Avcı ve Karabatak’a kurulan tuzağı öğrenir öğrenmez kendine bağlı timle birlikte onları içinde bulundukları tehlikeden kurtarmaya çalışır. Tehlikeli ve riskli bir operasyon Yavuz komutan ve ekibini beklemektedir.

Söz dizisi Avcı(Fethi) ölecek mi? Söz dizisi Fethi öldü mü? Söz dizisi Burak Sevinç diziden ayrılacak mı soruları seyirci tarafından sorgulanmaya başladı. Kod adı Avcı olarak tanınan Fethi karakteri diziden ayrılmayacak. Yani ölmeyecek. Büyük ihtimal ağır yaralı bir şekilde kurtulacak ve hastaneye kaldırılacak. Eylem’de Fethi’yi çok sevdiğini ve onsuz yaşamayacağını anlayınca evlenme teklifini büyük ihtimal kabul edecek.

Sizin Fethi(Avcı) hakkında düşünceleriniz neler?