Söz Dizisi 16 Nisan Neler Olacak? 42. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 14 Nisan 2018 : 22:55
0

Söz dizisi son bölümde hem duygusal hemde yürek kabartan bir sahnelerle heyecanlı bir bölümü geride bıraktık. Dizi biter bitmez bir sonraki hafta neler olacak sorusu izleyenler tarafından sorgulanmaya başladı. Söz dizisi 16 nisan neler olacak?  Söz dizisi 42. bölüm fragmanı ve özeti.

Ali Haydar’ın şehit düşmesinin ardından yapılan cenaze töreninde tüm arkadaşları duygusal dakikalar yaşarken aynı zamanda intikam yemini ederler. Ali Haydar’ın kanı yerde kalmayacaktır. Hafız’ın naaşı defnedilmek üzere memleketi Samsun’a gönderilir. Ardında gözü yaşlı ailesi ve arkadaşlarını bırakan Hafız’ın intikamı en yakın zamanda alınacaktır.

Öte yandan törenin ardından Hafız’ın arkadaşları için önceden planladığı sürpriz hepsini göz yaşlarına boğar.Her biri için yazdığı mektubu  Yavuz komutanın yatağına bırakmıştır.  Mektubunda şehadet haberini önceden aldığını belirten Hafız hem Yavuz konutana hem de arkadaşlarına kendisinden ait hediyeler bırakmıştır.  Arkadaşlarının hatırası kalplerinde ve akıllarında bir an olsun silinmeyecektir.

Tim ekibi bir an önce Ali Haydar’ın katillerinden hesap sormak için harekete geçer. Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini bulmak için tehlikeli ve riskli bir göreve çıkar. Ne olursa olsun Karabayır’da hayat kaldığı yerden devam etmektedir. Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek için Türk Kızılayı ile birlikte yola çıkar.

Bahar ve diğerlerinin yola çıktığından haberdar olan ataşe Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir.  Derman hain ve tehlikeli bir planla konvoya saldırır ve Bahar, Güler, Su ve Nazlı başta olmak üzere ekipteki herkesin hayatı tehlikededir. Yavuz komutan ve ekibi duruma müdahale etmek üzere hemen harekete geçer.

Şimdi Söz dizisi 42. bölüm özeti ve detaylarına 16 nisan pazartesi yayınlanacak yeni bölümde ulaşacağız.