Söz Dizisi 2017-2018 Yeni Sezon Oyuncuları? Söz Yeni Oyuncular Kim?


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 17:58
71

Star Tv’nin sevilen dizisi Söz’ün yeni sezon oyuncuları kim? Kadrosunda birbirinden başarılı isimler bulunan dizinin yeni oyuncuları, gerçek isimleri ve rol aldıkları dizileri sizler için araştırdık.

Sezon ortasında başlayan Söz, her kesimden izleyicinin ilgi odağı olmayı başardı. Pazar akşamları yayınlanan dizi rakiplerine büyük bir fark atarak zirvenin sahibi oldu. Özellikle konusuyla büyük dikkat çeken dizinin başarılı oyuncuları da oldukça merak ediliyor.

Dizinin önemli başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş özellikle genç kızların hayranı olduğu bir isim. Daha önce Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Ali Mertoğlu karakteriyle hafızalara kazındı. Güneşin Kızları dizsinde zengin ailenin şımarık oğlunu canlandırırken, şimdiki projesinde gözü kara ve kahraman bir Türk Komutanına hayat veriyor.

Söz dizisinin önemli bir diğer karakteri ise Görkem Sevindik. Genç oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde mafya babası Çakır’ın oğlu Pusat karakteriyle tanındı. Şimdi Söz dizisinde Keşanlı Mücahit’i canlandırıyor. Dizi için her bir karakter büyük titizlikle ve özenle seçildi. Dizinin ön hazırlıkları bir yıl sürdü. Oyuncular dizi için 2 ay profesyonel askeri eğitim aldı.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi Söz, yeni sezon içinde onay aldı. Dizinin 2017-2018 sezonu ile ekrana geleceği kesinleşti. Söz dizisi yeni sezon oyuncuları kesinleşmedi. Oyuncular kesinleştiğinde haberimiz güncellenecektir. Söz dizisine yeni sezonda hangi oyuncular katılmalı? Yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Söz Dizisi Ezgi Çelik Kimdir?Söz dizisi yeni sezon oyuncu kadrosuna Songül Yüzbaşı karakterini canlandırmak üzere Ezgi çelik dahil olmuştur. Başarılı oyuncu dizide Türk kadının gerektiğinde  vatanı uğruna verdiği korkusuz ve disiplinli mücadeleyi anlatacak.

Sosyal Medya’da ismi en çok geçen isimler şu şekilde; Zeynep Çamcı, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Serhan Yavaş

 

Söz dizisi erken final mi yapıyor? Neden erken final yapıyor? <<<tıkla

 

Söz Dizisi Ne Zaman Bitecek Ne Zaman Final Yapacak? <<<tıkla

 

71 YORUMLAR

    • BEN Kesinlikle katılıyorum Tayanc ayaydın (Osman Kanat ) söz Disizinde oynamali o zaman izlenir işte ben o zaman izlerim yavuz yakısmıyor kuusra bakmayın kısa boylu sesi bile iyi degil birde tayanc ayaydın sesini dinleyin ve espiri leri süper keşke olsa cok isterim yene Süper Tetikci olsa o Silah Tutusu bile Süper o yürüyüşü ….

Comments are closed.