Söz Dizisi 2018-2019 3. Sezon Onayını Aldı! Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 27 Mayıs 2018 : 01:22
2

Pazartesi günlerinin iddialı yapımlarından birisi olan Söz yeni sezon onayını alarak 3. sezon hazırlıklarına başladı. Dizi 11 Haziran Pazartesi günü 50. bölümü ile muhteşem bir sezon finaliyle ekranlara ara verecek. Dizinin fanları ise şimdiden yeni sezonun, 3. sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyorlar.

Tims Yapım imzalı Söz dizisi 50. bölümle sezon finali yaparak yaz tatiline girecek. 3 aylık bir aradan sonra 3. sezona start verecek olan dizi bir aksilik olmazsa Eylül ayının ilk haftası izleyicisinin karşısına çıkacak. Savaş ve dram türünde Star Tv ekranlarında olan dizi yine aynı kanalda yoluna devam edecek.

Sezonun en zorlu gününde ekranlara gelen dizi, Çukur, Yasak Elma gibi iddialı yapımlarla reyting mücadelesi veriyor. Totalde açık ara zirveyi kaptırmayan Söz, AB ve ABC! kategorilerinde Çukur’a boyun eğmiş durumda. Kadrosunda Tolga Sarıtaş (Yavuz Karasu), Serhat Kılıç (Çolak), Meriç Aral (Eylem Mercier), Aybüke Pusat (Bahar Kutlu), Nihat Altınkaya (Erdem Korkmaz)gibi isimleri barındıran yapım yeni sezonda da zirveyi zorlayan projelerden birisi olmaya devam edecek.

[mavitext]Söz Serhat Kılıç Neden Diziden Ayrıldı? Hangi Dizide Oynayacak? için tıklayınız[/mavitext]

Söz dizisinin konusu şöyledir; Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın farklı bölgelerinden özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır. “Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır.

2 YORUMLAR

Comments are closed.